Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek szült már a párjuk! Mi változott bennetek?
Miben változott meg az érzésetek, a viselkedéseket a párotok irányába mióta anya lett?
Mi az oka annak, ha másnak látjátok?
Hogyan éltétek meg ti az egészet?
Jobb, erősebb a kapcsolatotok vagy rosszabb? Miért? Hogyan érzitek azóta magatokat a kapcsolatotokban?
Jó kérdés....mi változott meg?
Gyakorlatilag minden, az értékrendünk, az életfelfogásunk, egy dologra koncentrálunk a nap minden órájában. Mi nagyon sokat próbálkoztunk mire összejött, megvan minden ami a nyugodt gyerekneveléshez kell, megteremtettük előre. Egzisztencia, jó környezet minden adott, de valami véget ért. 2 éves a tündérke de a születése óta nem voltunk kettesben, róla szól minden. Erről álmodoztunk, végül összejött, szerencsések vagyunk. A párkapcsolat nehezen értelmezhető egy pár hónapos baba mellett, de most már azért kimozdulunk, bár akkor sem azt csináljuk amit szeretnénk vagy korábban csináltunk.
Persze a kicsi is fejlődik, már volt olyan éjszaka amit átaludt, fáradtak vagyunk, felváltva vagyunk ügyeletbe, ha éppen van egy kis szabadidő, akkor kapásból alszunk. A párom nagyon boldog, én meg örülök annak, hogy összejött amire vágyott. A gyerek születése előtt sem volt fenékig tejfel az életünk, akkor minden a teherbe esésről szólt, az sem volt normális, annyira stresszes volt a sikertelenség miatt.
Az, hogy végleg megtörtem, teljesen elengedtem minden álmomat, feladtam a boldogságra való törekvéseimet. Az asszony 100 kilóra hízott, egyre jobban el van lustulva és egyre többet zsörtölődik. Én egyre többet piálok, és egyre jobban azt érzem, hogy úgy istenesen felpofoznám.
A gyerekem az életem egyetlen értelme. Ő ad nekem egyedül boldogságot. Érte képes vagyok elviselni az életem szharságait és eljászani, hogy minden rendben. Magamnak én már nem akarok semmit. De neki szeretnék megadni mindent, amit lehet. Még vagy 20 évet kérek az élettől, hogy őt teljesen el tudjam készíteni, aztán már azt se bánom, hogyha a magas vérnyomástól megdöglök.
3-as vagyok, és sajnos egyet kell értenem a 4-essel. Én nekem az életcélom - a küldetésem! - hogy megtörjem az átkot, és a fiamnak olyan lehetőségeket nyújtsak, hogy ne kelljen továbbvinnie ezt a nyomorúságos életet.
Konkrétan azt akarom, hogy mire betölti a 20-at, azt tudjam mondani, hogy "fiam, itt egy lakáskulcs, ez pedig a te lakásod. Élj egyedül, önállósodj, függetlenedj. Élvezd az életet! Csajozz, bulizz, érezd jól magad! És ezerszer gondold meg, hogy akarsz-e családot alapítani, mert könnyen úgy járhatsz, mint én. Nekem nem volt szabadságom döntéseket hozni. Neked IGEN!"
6: De legalább neked az asszony 100 kiló alatt van.
Ám teljesen átérzem. Van főállásom, van másodállásom, végzek házimunkát, vagyok a fiammal. Mégis mi a fenét kéne még csinálnom?!? És tényleg olyan lehetetlen elvárás, hogy a lakás legyen már rendben, meg tornázzon már heti 2szer vagy félórát???
Na igen, a válás. Főleg ezen az oldalon, olyan könnyen hangoztatják ezt az opciót. Szakíts. Válj el. Költözz külön.
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy válás több 10 millió Ft. Ha valakinek nincs ekkora vagyona, az inkább bele se kezdjen. Eleve lakást kell szerezni, azt bebútorozni. Fizetni kell a válás költségeit, utána a gyerektartást, és még fel fog merülni vagy 100 kisebb-nagyobb kiadás.
(Nálunk amúgy van szex, de gondolom nem mondok meglepőt azzal, hogy nem éppen az a vulkánkitörés szintű katartikus élmény. Fejben általában más nővel vagyok az esetek többségében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!