Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 35 vagyok. Igent mondjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 vagyok. Igent mondjak egy 63 éves férfinak?

Figyelt kérdés

Sosem voltak ilyen nagy korkülönbsèges kapcsolataim. Nem is akartam,terveztem de most meg teljesen belehabarodtam.

Nemtudom mit tegyek. Ö komolyat szeretne.

2023. szept. 6. 19:57
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
81%
30 vagyok. Egyszer tetszett egy 60 éves...de nem keztem volna vele semmibe bele. Veszett ügy.
2023. szept. 6. 21:31
 32/55 anonim ***** válasza:
74%
Én 37 vagyok, apám 61. El nem tudom képzelni. Férjem 10 évvel idősebb. Sosem volt gond, most kezdem érzékelni kicsit. Az elmúlt évben valahogy hirtelen "öregedett" meg kezd boomerkedni kicsit. Belefér, én sem vagyok 20 éves már, de egy 60as fazont nem tudok elképzelni magam mellé.
2023. szept. 6. 21:59
 33/55 anonim ***** válasza:
28%
Hát ha, ronda vagy mint az egy hetes leves akkor azt mondom hajrá.
2023. szept. 6. 22:07
 34/55 anonim ***** válasza:
78%
Én lassan 38 éves leszek. Még 45-50 évessel se kezdenék, nem hogy 63. Az apám 62 éves.
2023. szept. 6. 22:38
 35/55 anonim ***** válasza:
40%
Nekem az eddigi partnereimmel hasonló volt a korkülönbség. Ha két ember szereti egymást, ennyi még nem olyan sok. Ha 40-50 évvel lenne idősebb, az már bajosabb lenne, de ennyi még nem vészes. Ne mások véleményével törődj, hanem hallgass a szívedre.
2023. szept. 6. 22:46
 36/55 anonim ***** válasza:
57%
Ráadásul ebben a korban nagyon ritka az olyan férfi, aki épp független és jó adottságú is. Sajnos a jobb pasik már 35 felett nagyrészt foglaltak és aki nem akar harmadik lenni vagy szétdúlni egy kapcsolatot, sokszor ebből a korosztályból már nem talál facér és minőségi férfit. Hatalmas szerencse, hogy ő egyedül van, szabadon szerethetitek egymást. Ha vonzódsz hozzá, ne dobd el az életnek ezt a ritka ajándékát, mert lehet, hogy nem ismétlődik meg, mással nem lennél ennyire boldog.
2023. szept. 6. 22:51
 37/55 anonim ***** válasza:
56%

"nem is nyugdíjas"

De maholnap már igen. Számolja a napokat.

2023. szept. 7. 02:35
 38/55 anonim ***** válasza:
90%

"de ennyi még nem vészes"

Ez vicces. Közel harminc év.

2023. szept. 7. 02:37
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Én a te korodban a huszonèves pasikat szerettem :)
2023. szept. 7. 05:47
 40/55 anonim ***** válasza:
75%

Elég jól bírtad a pofonokat, tbh, szóval válaszolok normálisan is:

Már más is felvetette, de szempont, hogy szeretnél-e gyereket. Ilyen idős férfival gyereket vállalni rizikós. Sokkal kisebb is a teherbeesés esélye, és nagyobb a kockázata, hogy beteg lesz a gyerek (nem csak a nők kora befolyásolja ezt, hanem a férfikaé is). Továbbá valószínűleg egyedül fogsz maradni a gyerekkel egy idő után, tehát MINDEN rád fog hárulni. Nem lehetetlen nyilván, de nehezített pálya. Szóval ha akarsz gyereket én nem javasolnám.

A másik, az igazán személyes része: tegyük fel, hogy jól bírja. Olyan 80-85 évesen azért már sokan meghalnak, főleg a férfiak közül. Tehát mondjuk, hogy volt 20-25 aránylag jó évetek. Ott vagy 55-60 évesen, teljesen egyedül, vagy ha van is gyerek, ő kb ezidőtájt repül ki, kezdi el élni az életét. Vagy egyedül maradsz a további 25-30 évedre, vagy ritka nehéz pályán állsz neki társat keresni, hogy ne maradj egyedül a nyugdíjas éveidben. Persze, időközben is elhunyhat a társunk, vannak váratlan helyzetek...stb. Viszont más, ha valaminek van mondjuk 10% esélye (és akkor szerintem sokat mondtam), és más, ha valaminek 98% az esélye. Az emberek nagy része azért preferálja a vele kb egyidős, egészséges partnert, mert így van a legnagyobb esélye, hogy minél tovább együtt legyenek.

Ha neked semmi sem gond ezek közül, nem akarsz gyereket, és egyébként se bánod, ha szinte teljesen egyedül halsz meg, akkor persze, miért ne. Csak vizsgált meg a logikus szempontokat is, az érzelmi mellett.

2023. szept. 7. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!