Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 vagyok. Igent mondjak egy 63 éves férfinak?
Sosem voltak ilyen nagy korkülönbsèges kapcsolataim. Nem is akartam,terveztem de most meg teljesen belehabarodtam.
Nemtudom mit tegyek. Ö komolyat szeretne.
41 éves vagyok, de én nem kezdenék ki 63 éves férfival, pedig nekem 2 gyerekem is van.
Én nemet mondanék a helyedben.
Én ku***ra igent mondanék. Hasonló szituban vagyok, az életben nem gondoltam volna erre. Nem is tetszett eleinte egyáltalán, csak szimpatikus volt, sok közös van bennünk, intelligens, kedves nagyon. Munka miatt sokat találkozunk, sosem gondoltam bele többet, de egyszer csak összenéztünk, úgy két hónapja. És akkor rájöttem, hogy hoppáfácán.
De neki meg én nem kellek mert stabil és megingathatatlan kapcsolata van. Hát ez van. Ha szereted, mondj igent. Ja, kerek dupla annyi idős, mint én. És szarok rá.
24 Nah kb nálam is ez van, sose gondoltam, hogy érdekelni fog aztàn beütött. Nekem is csak a kedvesség a humor és hogy mindent meg tudtunk beszélni vonzott elöször aztàn belehabarodtam.
Mondjuk nekem szerencsésebb a helyzet mert elvàlt férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!