Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 35 vagyok. Igent mondjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 vagyok. Igent mondjak egy 63 éves férfinak?

Figyelt kérdés

Sosem voltak ilyen nagy korkülönbsèges kapcsolataim. Nem is akartam,terveztem de most meg teljesen belehabarodtam.

Nemtudom mit tegyek. Ö komolyat szeretne.

2023. szept. 6. 19:57
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
83%
Jézusom... Hát én biztos nem mondanék igent, konkrétan az apád lehetne. Hogy is lehetne tervezni egy 63 éves férfivel komolyat, miközben te majdnem 30 évvel vagy tőle fiatalabb? Nekem ez nagyon-nagyon sok lenne, biztos h elhajtanám.
2023. szept. 6. 20:01
 2/55 anonim ***** válasza:
58%
Egy felcsatolhatóssal meg tudjátok majd oldani a szexet ha emiatt aggódnál.
2023. szept. 6. 20:02
 3/55 anonim ***** válasza:
77%
Háát. Van már gyereked? Ha van, akkor végülis, miért ne. Ha nincs, de szeretnél, akkor gondolom apával szeretnéd felnevelni. Én csak ennyit mondok.
2023. szept. 6. 20:03
 4/55 Noren1989 ***** válasza:
77%
Xddd, de mire igent, Mucuska?
2023. szept. 6. 20:04
 5/55 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam soha, hogy férfiként vonzani fog egy ennyivel idösebb ember. De azért félek is a kapcsolatba belebonyolòdni.
2023. szept. 6. 20:06
 6/55 anonim ***** válasza:
85%
Jaja, 4-es kérdése jogos. Mire lehet igent mondani? Egy éjszaka vagy házasság?
2023. szept. 6. 20:07
 7/55 anonim ***** válasza:
67%
Apád lehetne és már lassan eltávozik, mit akarsz tőle? Maximum 45-47 éves férfiak miért nem jók neked, ennyire lenn van a léc? ^^
2023. szept. 6. 20:08
 8/55 A kérdező kommentje:

6 Komoly Kapcsolatot szeretne.

7 Azért mèg csak nem is nyugdíjas az is 65 évtöl van, ne túlozz.

2023. szept. 6. 20:10
 9/55 anonim ***** válasza:
80%
Én a magam részéről (pedig már rég elmúltam 35) nehezen tudom elképzelni, hogy egy 63 éves pasi még lehet annyira vonzó, hogy szexuálisan figyelembe vegyem. De hát ki tudja, még bármi megtörténhet.
2023. szept. 6. 20:10
 10/55 A kérdező kommentje:
9 Nem is szexuàlisan vonz annyira csak nagyon jò vele lenni, tudja mi kell nekem stb.
2023. szept. 6. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.