Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lány bizonytalan, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány bizonytalan, vagy nemet mondd, mégis sokan még ezután is erőszakoskodnak. Megéri?

Figyelt kérdés

Be szokott ez jönni?

Ha a lány semleges, vagy esetleg már leírta, hogy nem akar veled randizni vagy többet. De a férfi mégis unszolja, írogat neki, rámenős dumákat tol. Ezeknek van értelme? Nem gáz ez? Célravezető?

2023. szept. 5. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem megéri, mert a lány ha van esze feljelentést tesz. :)))
2023. szept. 5. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha a tiltás és ignorálás megéri az illetőnek,akkor hajrá!

Én simán kiiktattam a kis gyökeret,mikor konkrétan arra nem volt tekintettel,hogy nem vagyok jól.Teljesen átment piócába.

2023. szept. 5. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
A mondd felszólító módot jelent.
2023. szept. 5. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nem mindegy, hogy bizonytalan, vagy konkrétan nemet mond.

Ha egyszer kimondta, hogy nem, onnantól nem foglalkozok vele többet.

Csak sajnos egyre kevesebb lánynak van meg ehhez a gerince.

2023. szept. 5. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Hát akkor a lány ne legyen bizonytalan, hanem nyissa ki jobban a kicsi száját. Ennyi.

Ha meg se nyikkan, mi a lótúróra vár? Sok bugyuta nő képtelen megszólalni, persze arctalanul akkora szája van némelyiknek, min a vaskapu.

2023. szept. 5. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nemet mondott, akkor eroszakoskodni nem szabad. Tiltás lesz a vége. Hagyd meg neki a lehetőséget, hogy ő keressen, ha bizonytalannak érzed.
2023. szept. 5. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg, ez vezet ahhoz hogy egy rakás ember sajnálja magát hogy barátzónába rakták, miközben csak simán nem vették a jeleket/elutasítást.
2023. szept. 5. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A bizonytalan az annyi hogy a lany reg eldontotte hogy nem akar semmit csak megbantani se akar
2023. szept. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!