Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért gondolkoznak el, hogy mennyi ideje vannak együtt a párjukkal?
Nem szoktak évfordulót tartani vagy mi? :D
Van hogy kérdezem mióta vannak együtt és akkor így gondolkozik hogy várjááál, huuu nagyon régóta, ööö 12 éve ja várj nem 13 éve :D
Meg azt sem szokták tudni, mennyi idő után jegyezték el egymást vagy hány éve voltak együtt amikor összeházasodtak :D
Mert egy hosszú kapcsolatban elfelejti az ember. Mi 8 éve vagyunk együtt, de nekem is utána kellett most számolnom hogy 7 vagy 8. Azt sem tudom pontosan mennyi idő után volt házasság talán 2 éve de lehet 3, tudja fene. Facen meg tudnám nézni mikoriak a fotók, de annyira most nem izgat.
Évfordulót valamennyire tartunk, de nem nagy felhajtással. Meg én mondjuk abban sem szoktam biztos lenni hány éves vagyok, annak is volt hogy utána számoltam. Vannak emberek akik nincsenek jóban a számokkal.
Nem tartunk évfordulót. Minek? És mikortól? Mi számít a kezdetnek? Rendszeresen szervezünk programokat, más meg nem megy sehova, csak évente egyszer.
Nincs jelentősége az évfordulónak számomra.
N
Ja, majd a házasságit lehet dedikáltan is megünnepeljük, de addig minek?
Még az előző voltam,
"Sokan miért gondolkoznak el, hogy mennyi ideje vannak együtt a párjukkal?"
mert az évfordulót leszámítva nem kerül elő. szinte sohasem kérdezi senki és soha nem kell semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!