Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokan miért gondolkoznak el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért gondolkoznak el, hogy mennyi ideje vannak együtt a párjukkal?

Figyelt kérdés

Nem szoktak évfordulót tartani vagy mi? :D

Van hogy kérdezem mióta vannak együtt és akkor így gondolkozik hogy várjááál, huuu nagyon régóta, ööö 12 éve ja várj nem 13 éve :D

Meg azt sem szokták tudni, mennyi idő után jegyezték el egymást vagy hány éve voltak együtt amikor összeházasodtak :D

2023. máj. 24. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Mi pl. nem szoktunk évfordulózni, nem vagyunk szentimentális típusok illetve annak sincs fix dátuma, hogy mikor jöttünk össze, elég fokozatos folyamat volt.
2023. máj. 24. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Mwrt nem ezek számitanak. Nem ezek adják meg egy kaocsolat mélységét. Ahol számolgatni kell az kb olyan hogy jé még együtt vagyunk ünnepeljük meg hogy még nem szakítottunk..
2023. máj. 24. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy hosszú kapcsolatban elfelejti az ember. Mi 8 éve vagyunk együtt, de nekem is utána kellett most számolnom hogy 7 vagy 8. Azt sem tudom pontosan mennyi idő után volt házasság talán 2 éve de lehet 3, tudja fene. Facen meg tudnám nézni mikoriak a fotók, de annyira most nem izgat.

Évfordulót valamennyire tartunk, de nem nagy felhajtással. Meg én mondjuk abban sem szoktam biztos lenni hány éves vagyok, annak is volt hogy utána számoltam. Vannak emberek akik nincsenek jóban a számokkal.

2023. máj. 24. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartunk évfordulót. Minek? És mikortól? Mi számít a kezdetnek? Rendszeresen szervezünk programokat, más meg nem megy sehova, csak évente egyszer.

Nincs jelentősége az évfordulónak számomra.

N

5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, majd a házasságit lehet dedikáltan is megünnepeljük, de addig minek?

Még az előző voltam,

6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom és a párom is, hogy 8 éve vagyunk együtt, de nem szoktunk bőven évfordulózni, szerintem mindennap ünnepelni kell úgymond, mindennap tenni azért, hogy tovább legyünk együtt...
2023. máj. 24. 16:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan miért gondolkoznak el, hogy mennyi ideje vannak együtt a párjukkal?"

mert az évfordulót leszámítva nem kerül elő. szinte sohasem kérdezi senki és soha nem kell semmihez.

2023. máj. 24. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7 év után házasodtunk össze, előtte sose évfordulóztunk. Házassági évfordulót tartjuk, így azt tudom, de én se tudom soha, hogy pontosan mennyi ideje vagyunk együtt. :D ez van.
2023. máj. 24. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert annyi minden történik ennyi idő alatt, amik jobban számítanak. Főleg, ha már kettőnél többen vagyunk otthon.
2023. máj. 24. 17:15
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező! Te ezt sosem fogod megtudni. Megérteni sem.
2023. máj. 24. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!