Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő már nem érez egy adott férfire vágyat, szikrát és semmit ahhoz hogy le feküdjen vele. Olyan esetben mit léphet a férfi és hogyan veheti őt rá ? (Kissé bővebben lentebb)
Nagyjából 2éve találkoztam egy nővel random.
A nő a 10/10 "skála" fogalmat abszolút kimerítette és azóta még csak jobb is!!
Szinte bomba a nő minden része is!
Ő szólított meg később ő irt rám és igy lassan de ősze jöttünk.
A kapcsolatunk (2éve) tartott 7-8hónapot kb de ez idő 1x mentünk szét úgy 3-4hónapra.
Szóval később elmesélte hogy, 4hónap alatt hihetetlenül kiélte magát.
Az után persze elég szadistán ált a szexhez, külön kiváltsága volt a fulytógatás, az alázás az arcon köpés szex közben és egyéb nem írásban való dolgok kérések részéről részemre.
Ennek többszörös próbálkozás után egyszer neki álltam télleg annyira amennyire ő meg kért engem hogy tegyek eleget a kéréseinek.(Azt mondta ha nem rendesen szexelsz elhagylak és vége van)
Ott be sokalt a csaj rendesen és szét is mentünk végleg.
Lényeg, hogy ez véget ért 2éve.
De most beszélek vele újra írásban, felém elég nyitott a nő ezzel eddig gond nincs.
Viszont ő közölte velem, hogy szikra köztünk nem tud már lenni.
Úgy tekinteni rám mint egy nő egy férfira nem képes, ez változni nem fog. Egyszerűen kiábrándult belőlem nem kíván nem érdeklem nem vagyok semmi a szemébe, szóval véget ért és kész ennyi
Viszont engem ez nem hagy nyugodni! Nem birok a tudattal létezni hogy, ennyire lent vagyok a szemében és nem tudom felizgitani annyira mint egy más normális férfi. Bántja az egom és ráadás nagyon kívánom őt egyébként is!
Elhívtam egy italra, cukrászdába elvittem már vagy csak egyszerűen sétálni beszélgetni akkor se megy tovább a dolog..
Próbáltam a lehető összes módszert de egy se ment nála annyira amennyire én szeretem volna.
És ha én nem írok ő magától nem keres engem !
A kérdésem, mivel hogyan érhetem el hogy felizguljon rám szó szerint ?
Hogyan csábítsam el őt újra annyira hogy, ő akarjon le feküdni velem ?
Mit lehet tenni ebben a helyzetben azon kívül hogy elengedem?
Egyébként ő volt a lány akivel annyira élvezetesen jó és vad volt a szex hogy, azóta nem lépett a helyébe egy sem! Megőrjít a betege vagyok teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!