Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő már nem érez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő már nem érez egy adott férfire vágyat, szikrát és semmit ahhoz hogy le feküdjen vele. Olyan esetben mit léphet a férfi és hogyan veheti őt rá ? (Kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Nagyjából 2éve találkoztam egy nővel random.

A nő a 10/10 "skála" fogalmat abszolút kimerítette és azóta még csak jobb is!!

Szinte bomba a nő minden része is!

Ő szólított meg később ő irt rám és igy lassan de ősze jöttünk.

A kapcsolatunk (2éve) tartott 7-8hónapot kb de ez idő 1x mentünk szét úgy 3-4hónapra.

Szóval később elmesélte hogy, 4hónap alatt hihetetlenül kiélte magát.

Az után persze elég szadistán ált a szexhez, külön kiváltsága volt a fulytógatás, az alázás az arcon köpés szex közben és egyéb nem írásban való dolgok kérések részéről részemre.

Ennek többszörös próbálkozás után egyszer neki álltam télleg annyira amennyire ő meg kért engem hogy tegyek eleget a kéréseinek.(Azt mondta ha nem rendesen szexelsz elhagylak és vége van)

Ott be sokalt a csaj rendesen és szét is mentünk végleg.

Lényeg, hogy ez véget ért 2éve.

De most beszélek vele újra írásban, felém elég nyitott a nő ezzel eddig gond nincs.

Viszont ő közölte velem, hogy szikra köztünk nem tud már lenni.

Úgy tekinteni rám mint egy nő egy férfira nem képes, ez változni nem fog. Egyszerűen kiábrándult belőlem nem kíván nem érdeklem nem vagyok semmi a szemébe, szóval véget ért és kész ennyi

Viszont engem ez nem hagy nyugodni! Nem birok a tudattal létezni hogy, ennyire lent vagyok a szemében és nem tudom felizgitani annyira mint egy más normális férfi. Bántja az egom és ráadás nagyon kívánom őt egyébként is!

Elhívtam egy italra, cukrászdába elvittem már vagy csak egyszerűen sétálni beszélgetni akkor se megy tovább a dolog..

Próbáltam a lehető összes módszert de egy se ment nála annyira amennyire én szeretem volna.

És ha én nem írok ő magától nem keres engem !

A kérdésem, mivel hogyan érhetem el hogy felizguljon rám szó szerint ?

Hogyan csábítsam el őt újra annyira hogy, ő akarjon le feküdni velem ?

Mit lehet tenni ebben a helyzetben azon kívül hogy elengedem?

Egyébként ő volt a lány akivel annyira élvezetesen jó és vad volt a szex hogy, azóta nem lépett a helyébe egy sem! Megőrjít a betege vagyok teljesen!

2023. szept. 4. 09:30
A kérdező szavazást indított:
Próbálkozz még megváltozhat ő is h a kitartó vagy és lehet mé g az a szikra köztetek
Ezt már enged el aki nem keres nem kíván nincs szikra sem az halót ügy minden téren
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a helyesírásodon még dolgozhatnál, hátha.
2023. szept. 4. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
4%

Sehogy. Én 22 éve próbálkozom már mindennel. Diploma hegyek, vállalkozás, anyagi, érzelmi biztonság, igényes külső, dolgozom, még 50 évesen is képzem magam, nincs káros szenvedélyem. Aztán szex az nincs. Lehetsz te bármennyire jófiú, rossz fiú, lehetsz te sikeres, normális, drogos, munkakerülő stb. A szexualitás nem ezektől függ.

Sose higyj a nőknek hogy nekik mi a fontos. Ők sem tudják azt, egyszerűen vagy gerjednek rád vagy nem. Semmivel az ég világon nem tudod pótolni ha nem vagy vonzó nekik.

2023. szept. 4. 09:34
 3/12 A kérdező kommentje:

1'-es:

- Igy utólag vissza olvasva szinte én szégyenem a helyesírásom!

Elnézést kérek! Éjszakás voltam és még egy percet nem aludtam.

2023. szept. 4. 09:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincs erre csodaszer vagy varázsital, ha erre gondolsz.
2023. szept. 4. 09:38
 5/12 A kérdező kommentje:

Sose higyj a nőknek hogy nekik mi a fontos. Ők sem tudják azt, egyszerűen vagy gerjednek rád vagy nem. Semmivel az ég világon nem tudod pótolni ha nem vagy vonzó nekik.

Én abban a pár hónapban eléggé be tömegeltem magam az edző teremben. :) Edző terem mellet külön Edzésekre járok és ez nagyon meglátszódik a testalkatomon is.

A stílusom akármilyen se tudja őt megfogni.

Pontosabban elismeri ő, és még igaz ritkán de említést is tesz rá, hogy igen is jól nézek ki. De semmi extra vagy semmi olyan mit ha neki tetszenék. :(

2023. szept. 4. 09:43
 6/12 A kérdező kommentje:

4es

persze láttam már párszor a shrek 2 című mesét. De én most épp nem erre gondoltam. :)

2023. szept. 4. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen 10/10-es emberek pont ahhoz értenek, hogy semmibe vegyenek és a képedbe röhögjenek egy nagyot. Mondanám, hogy keress mást, de mivel annyira a hatása alatt állsz, nehéz lesz, mert mindenkit hozzá fogsz méricskélni. No meg ez belülről jön kihez vonzódik az ember, hiába van millió nő ha neked pont ő kell, ha elutasít, még jobban kell. Adj magadnak időt, míg el tudod fogadni, hogy nincs többé. Lemenni kutyába irogatni neki mindig, nem hiszem, hogy te ezt akarod. Nem jönnél ki jól belőle, eddig is csak játszott veled az volt amit ő akart. Szerintem meg akár milyen top nő, lehet valami lelki defektje mellette, amiket írtál arra utal.
2023. szept. 4. 09:52
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es 9:52 :)

Jó isten áldja a SZAVAID-IRÁSOD!

Ez az amire szükségem volt!

Nem tudom ki vagy DE HATALMAS PACSI NEKED!!! :) :) :)

(Nem tudom mennyit számít neked de frankon ment a zöld kéz!!!!)

És még egyszer kösz mindent! :)

2023. szept. 4. 10:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért játszhatott veled, mert a pöcsödet lenyűgözte, hogy wow micsoda10estopcsaj!!

Ha kicsit lejjebb vinnéd az állat szintet, feljebb az embert, nem lehetne veled játszadozni.

2023. szept. 4. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:

"Sose higyj a nőknek hogy nekik mi a fontos. Ők sem tudják azt, egyszerűen vagy gerjednek rád vagy nem."

És ötven évesen nem jöttél még rá, hogy az első a vonzalom, viszont utána jön a többi?

2023. szept. 4. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!