Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtetszett egy férfi, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy férfi, de eltünt? Bövebben lent.

Figyelt kérdés

Már régóta felfigyeltem rá. A sparban biztonsági őr. Általában ült, nézte a monitort, néha járkált, összetalálkozott a tekintetünk 😊 már néha megfordult a fejemben, hogy valamit zsebre rakok, hogy felfigyeljen rám 😄

Na de a lényeg, hogy már kb w hete nem látom, egy öreg férfi van helyette. Bármikor megyek, délelött, délután, nincs ott.

Szerintetek ciki lenne megkérdezni, mi lett a másik biztonsági őrrel? És ha tud róla valamit hogyan tovább? Vagy hagyni kéne az egészet? Úgysem mindja el, ha elment máshova, vagy valami 😞

És ha esetleg újra látnám, milyen szöveggel menjek oda, mit tegyek?

Bocsi a sok kérdésért. Kellemes estét ⭐

2021. nov. 29. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet hogy valahogy az egyik éjszaka valami történt és mikor reggel felkeltél rajtad kívül mindenki 30 évvel idősebb lett?

Ebben az esetben a biztonsági őr is ugyanaz a srác,csak idős korában :)

2021. nov. 29. 19:20
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Megéri ennyit pedálozni egy bizti őrért?
2021. nov. 29. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Kamuznék vmit.

Pl.szóba állnék a mostanival vmi olyasmi indokkal hogy kimehetek e mellette ha inkább mégsem vettem semmit mert nem akarok a pénztárakon átvergődni.

Válaszol igen.

Aztán meglepődve bámulom hogy múltkor mintha nem is ön ült volna itt. Á, talán egy másik kollegája lehetett csak, olyan egyformák ezek az egyenruhák :D

De ő kék szemű barna hajú elállo fülű(itt sorolom hogy is néz ki), és őt hogy is hívják? Mert ön az xy azt látom(általában kint a névtáblajuk)

Itt elkezd mesélni, hogy hányan váltják egymást, meg multhéten hogy volt a beosztás, meg minden infót.

Talan bekamuznék olyat is hogy az akárkim is őrködik es sokat van 24-48 ban, nem könnyű melo lehet elkapni a terroristákat :D

Habár lehet az életben ezt meg nem csinálnám...de szóval mindenképp az infókra, adatokra mennék rá.

2021. nov. 29. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem rossz ötlet.

A pénztáraktól külön ül egy kis asztalnál a kijárat mellett. Cuki kis pasi volt, néha csak miatta mentem be a boltba 😊😄

2021. nov. 29. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ugye az őröket egy biztonsági szolgálatos cég osztja be az adott helyszínre, könnyen lehet, hogy áthelyezték az illetőt. De azt kiszedni valakiből, hogy pontosan hová került, elég trükkös. Nem tudom, lehet inkább a nevét kéne megtudni, aztán ha nem kovácsjános kategória, akkor fészen rákeresni legelőször és ott ráírni.
2021. nov. 29. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos beteg, vagy egy másik boltba ment, és esetleg tudnak róla.
2021. nov. 29. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

2: Sok embernek van sok szakmája, változó élethelyzete, stb.

Nem biztosan "biztonsági őr" valaki, aki 2 hétig azt dolgozta.

2021. nov. 29. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát elnézést kérnék, én vagyok a kérdés írója. Tegnap kiléptem az oldalról, és nem tudok visszalépni, elfelejtettem milyen email cimmel regisztráltam és van egy pár 😊😊😊

Viszont irt privit egy kedves férfi, ha olvassa ezt, legyen olyan kedves és elküldi a felhasználónevemet ide is privátban? 😊 Bocsi, csak így tudok az adminoknak jelezni, hogy gáz van 😊

2021. nov. 30. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 de ha te nem írtál neki vissza, akkor ő sem látja a nevedet.
2021. dec. 1. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Visszaírtam. És én azt a felhasználónevet szeretném, annyit használtam :(
2021. dec. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!