Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtetszett egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy férfi?

Figyelt kérdés
Sajnos ő az interneten látott dolgok miatt úgy tűnik nekem, hogy meleg, de minimum biszex. Mit lehet ilyenkor tenni? Szép sem vagyok, kezdeményezni sem merek, és valószínűleg ő sem fog. 24n
2019. nov. 15. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Akkor főzzél bablevest, más ötletem nincs.
2019. nov. 16. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj nekem, ez a megoldás
2019. nov. 16. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Már megint megy az előítélet: honnan gondolod, hogy meleg, vagy biszex? Attól, hogy valakin látszódik, hogy nem feltétlen úgy kezdené egy nőnél, hogy "Gyere Boci, csússzunk egyet!", még nem biztos, hogy gond van...
2019. nov. 16. 08:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Jönni fog a többi hozzászólás, hogy mert interneten ez meg az...

De..

Instagramon látni a képeit, csak férfi lájkolja, kettőt ezek közül megnéztem, ők melegek (színes zászló pl.). Megnéztem, hogy ő kinek a képeit lájkolja, és volt akinek a nadrágom keresztüli merev f.kát... ok ebből. Gondolom hetero pasi ilyeneket nem lájkolgat 😁

A vicc, hogy járásban egyáltalán nem látszik, de sajna beszélni még nem beszéltünk, néha köszön és ennyi.

2019. nov. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!