Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bövebben lent!
Szóval van egy lány aki tetszik nekem ő 18 éves, én pedig 26 éves. Szeretnék kapcsolatot, viszont egszerűen nem lehet vele beszélgetni. Ha hozzá is szólok akkor is pár szavas válaszokat add. Akkor egyéetelmű számomra hogy nemérdeklődik irántam. Viszont az anyját ismerem, és nagyon jól eltudok vele beszélgetni. Ezt lássa is az adott lány hogy az anyjával jó viszonyba vagyok. Mégsem nyílik meg S lány. Egyébként nem adtam tudatára hogy tetszik nekem ő. Szóval ez bennem van, jelét se mutattam. Köszönöm!
26F
Lol, mert különálló személy basszus, azért.
A lánya nem fog veled azért ismerkedni stb mert az anyja bír, hol élsz te? :D
Ugye azt tudod hogy ha az anyjával jól el tudsz beszélgetni az nem jelent semmit az égvilágon? Két külön emberről beszélünk.
Az anyjával jól elbeszélgetsz, a lányát pedig nem érdekled. A kettőnek noncs köze egymáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!