Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bövebben lent!

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány aki tetszik nekem ő 18 éves, én pedig 26 éves. Szeretnék kapcsolatot, viszont egszerűen nem lehet vele beszélgetni. Ha hozzá is szólok akkor is pár szavas válaszokat add. Akkor egyéetelmű számomra hogy nemérdeklődik irántam. Viszont az anyját ismerem, és nagyon jól eltudok vele beszélgetni. Ezt lássa is az adott lány hogy az anyjával jó viszonyba vagyok. Mégsem nyílik meg S lány. Egyébként nem adtam tudatára hogy tetszik nekem ő. Szóval ez bennem van, jelét se mutattam. Köszönöm!

26F

2023. ápr. 5. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd békén, mert nem kíváncsi rád!
2023. ápr. 5. 10:03
 2/13 A kérdező kommentje:
De akkor az anyja miért tud ennyire jól elbeszélgetni velem?
2023. ápr. 5. 10:05
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Lol, mert különálló személy basszus, azért.

A lánya nem fog veled azért ismerkedni stb mert az anyja bír, hol élsz te? :D

2023. ápr. 5. 10:08
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Ugye azt tudod hogy ha az anyjával jól el tudsz beszélgetni az nem jelent semmit az égvilágon? Két külön emberről beszélünk.

Az anyjával jól elbeszélgetsz, a lányát pedig nem érdekled. A kettőnek noncs köze egymáshoz.

2023. ápr. 5. 10:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem
2023. ápr. 5. 10:11
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd a csajt békén!!!! Hasonló kérdést olvastam itt nemrég, ott a srác a nagymamival beszélgetett jókat. 🤷🏻‍♂️
2023. ápr. 5. 10:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem. És ott hogyan alakult a dolog? Meséld el
2023. ápr. 5. 10:58
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudjuk, de mindenki azt írta, hogy szakadjon le a csajrol. Egyértelműen.
2023. ápr. 5. 11:06
 9/13 A kérdező kommentje:
És leszakadt?
2023. ápr. 5. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:
xD
2023. ápr. 5. 11:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!