Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a pasi nak szűk a pupillája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nak szűk a pupillája nem érint meg, nem bokol miközben velem beszél, akkor nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Ezeket a dolgokat tapasztaltam, de viszont, nagyon furcsán viselkedik,értem ez alatt egyszer el kaptam épp hogy köszöntünk el egymástól és állt nézett és mosolygott. Volt olyanra is példa hogy reggel pont akkor áll kint kávézni mikor én megyek dolgozni?! Egyszer normálisan köszön hogy szia máskor mint aki örül nekem(ssszzziiiaa)

Cukkol be szologat (társaságba) ha úgy van de viszont mindig én kezdeményezek beszélgetést ő magától annyit nem kérdezne hogy vagyok ha társaságba vagyunk keresi a társaságom úgy érzem tetszem neki de akkor miért nem mer lépni? Szerintem én léptem az ő irányába. MIelőtt meg kérdeznétek L:29 F:40 körüli

2023. szept. 3. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Az is lehet, hogy bedrogozva ment babazsurra.
2023. szept. 3. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem jösz be neki, maximum jó ismerősnek tart.
2023. szept. 3. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajajjj
2023. szept. 3. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Huh, ezt olvasni is rossz volt, mint egy tini.
2023. szept. 3. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem is tudom... a pulzusát esetleg nem tudnád megmérni? Az lenne a biztos:D
2023. szept. 3. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Te hogyan léptél az irányába?
2023. szept. 4. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

29éves LÁNY?

Amúgy mikor kávézzon csóri ha nem reggel?

Szerintem ennél sokkal egyértelműbb jelek sem jelentenek semmit,ha nem lép direktben a férfi. Amelyik nem lép,csak flörtölget (amit leírtál az annak se megy el), az csak kicsit szórakozik.

2023. szept. 4. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a pasiknak szűk a pupillája, akkor nappal van és zavarja a fény.
2023. szept. 4. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!