Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érdekelt a pasi, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekelt a pasi, ha nem tetszett és miért rossz ma is erre visszagondolni?

Figyelt kérdés
19 éves koromban, amikor magánórákra jártam egy 30 éves csúnya, unalmas, ízléstelenebbül öltözködő pasi tanított. Nem írom le pontosan a külsejét, lényeg pont az ellentéte volt az ideálomnak. Ennek ellenére mégis elkezdtem valamiért ragaszkodni hozzá. Otthon szívecskékbe rajzoltam a nevét, karácsonykor drágább ajándékot vettem neki. Azt vártam kezdeményezzen, érdeklődjön, de nem történt ilyen. Nem tudom miért akartam ilyet, hiszen taszítónak találtam. Lehet csak érdekes volt a gondolat, hogy mi lenne, ha nálam idősebb pasim lenne, nem tudom. Már rég nem járok órákra, sok év eltelt. Tegnap láttam róla egy képet. Azóta rosszul és zavartan érzem magam, nem szívesen emlékszem erre az időszakra. Miért van ez? Volt valakivel hasonló?
2023. aug. 21. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor lefordítom!

Beleszerettél, mert valószínűleg úgy érezted -tévesen- hogy a lényed miatt foglalkozik veled, tanít téged, pedig gyaníthatóan a fizetésért csinálta, mivel gondolom nem volt más férfi az életedben akkoriban így neked a veel kettesben töltött idő jelentette a leleki intimitást, ha jól gondolom.

Fizikailag lehet nem vonzódtál hozzá, de ha tényleg kezdeményezett volna elfogadod őt is, mert úgy érezted, hogy törődik veled, tévesen a veled való foglalkozást úgy élted meg, mintha szeretne téged, és hiába nem találtad vonzónak ezt értékelted benne. Mint mondtam tudat alaltt félreértetted a dolgot -mert félre is akakrtad, mert vágytál egy törődő társra.

Miért érzed kínosnak ma is!

Mert valami kicsavart módon az életed része volt ez a "kapcsolat" és nem volt rendes lezárása, se semmilye, igazán úgy a levegőben maradt, mert nem tudtál mit kezdeni az érzéseiddel, valahol talán még mindig hiányzik neked, de közben meg szégyellenél is vele újra kapcsoaltot keresni.

2023. aug. 21. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok idot toltottek egyutt elsodlegesen, masreszt vannak elkepzelt idealok a fejunkben de van olyan amit a szem nem lat de a lelek erzekeli , lehet ezt kemianak is nevezni . Mindenkivel elfordul 1xer 2 xer az eletben , hogy olyanba szeret bele aki elso par ranezesre nem vonzo talal benne valami egyedit amit eddig meg nem erzekelt. Ritka dolog a szerelem es nem jar kez a kezben mindig azzal amit a fejunkben kepzelunk el.
2023. aug. 21. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!