Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pasik miért féltékenyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért féltékenyek általában?

Figyelt kérdés

2023. szept. 3. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
a szerelmükre? mert szeretik őket, bár ha teljes a bizalom szerintem ez a féltékenység minimálisra csökken, és egészséges.
2023. szept. 3. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanazért, mert a nők. A kulcsszavak között miért van az, hogy zsidó? Ha az is a pasi, mit számít, a kérdés szempontjából?
2023. szept. 3. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azért mert okuk van rá, vagy azért, mert kontrollálniás seggfejek. Pont mint a nőknél.
2023. szept. 3. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem voltam az. Ha talál nálam jobbat, vagy egy madarat, vagy akárkit, felőlem mehet! Pedig házas vagyok.
2023. szept. 3. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, #3 kommentjet kiegeszitve: egyeseknek serult a szemelyiseguk-pszichejuk, az ilyenek ok nelkul is feltekenykednek. Szemelyisegzavarok tunete vagy akar feltekenysegi teveszme is allhat a hatterben, ha nincs alapja...
2023. szept. 3. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem, hagyjuk már ezeket a roha.t általánosításokat. Ha már név nélkül teszünk fel kérdéseket, miért nem lehet megkérdezni, hogy a barátom/ a volt barátom stb. miért féltékenykedik..??

Nő vagyok, de ezektől a klrdésektől ki vagyok. Na most hogy ezt tisztáztam, szerintem a féltékenység alapja a bizalom hiánya és pont.

2023. szept. 3. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Mert csak bírtokolni akarják a másikat.
2023. szept. 3. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól is függ, hogy mennyi önbizalma van a férfinak. Mert pl sokan féltékenyek arra is, aki ránéz a nőjükre
2023. szept. 3. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Birtoklási vágy, önbizalomhiány és persze a szerelem miatt.
2023. szept. 3. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Mert egy nő fél másodperc alatt találhat valakit, akivel félreléphet. Plusz, nem láttam még olyan férfit, akit ne csaltak volna még meg.
2023. szept. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!