Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy nézki külsőleg egy zsidó nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézki külsőleg egy zsidó nő?

Figyelt kérdés

2023. aug. 26. 21:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%
Szájába lóg az orra és barna a szeme.
2023. aug. 26. 21:15
 2/26 anonim ***** válasza:
53%
"Lila Kagedan | Torah In Motion" [link]
2023. aug. 26. 21:28
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
Két melle van. Egy nunija. Lábából is kettő van.
2023. aug. 26. 22:04
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
Gal Gadot. Egyik legjobb nő a mozivásznon.
2023. aug. 26. 22:06
 5/26 anonim ***** válasza:
63%

Hirtelen ravagtam volna, hogy Rubint Reka, de csak a Schobert Norbirol tudom biztosan, hogy zsido, Rubintban nem vagyok biztos

...

2023. aug. 26. 22:25
 6/26 anonim ***** válasza:
54%
Ofra Haza
2023. aug. 26. 22:25
 7/26 anonim ***** válasza:
21%
Sszereti a pélit nagyon.
2023. aug. 27. 02:06
 8/26 anonim ***** válasza:
16%
Pélot.
2023. aug. 27. 02:06
 9/26 anonim ***** válasza:
20%

Mint a klasszikus boszorkány ábrázolások a mesékbõl. Pl. A Hófehérkébõl a gonosz boszorkány biztos, hogy zsidó.

De a Hupikék Törpikékbõl a Hókuszpók is, csak az nyilván nem nõ (habár ezt nem tudhatjuk manapság azok szerint akik bedõltek Hókuszpók mágiájának).

Egyébként ezt teljesen komolyan mondom, hogy számos európai mesében a tipikus gonosz karakter, vagy a népi hiedelmekben a mítikus gonosz lények egy része a zsidókról lett mintázva. Pl. a legtöbb vámpír-szerû lény tartozik ide. Ez idézi pl. a "blood libel" / vérvád(?) gyanúsítgatásokat. Mások is megfigyelték ezt már.

2023. aug. 27. 04:19
 10/26 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem teljesen átlagosan, de olyan hülyeségek terjengenek, hogy dús hajuk van, ami sötétebb árnyalatú barna, és hullámos/göndör. A szemük szintén sötétebb, barna árnyalat. A bőrük könnyen barnuló világos barna, az arcuk markáns(nem husis), és általában hosszúkás. Ehhez passzoló egyenes vagy görbe, de mindenképp hosszú orruk van, aminek nem pisze a vége.

Rám ezek a sztereotípiák ragadtak sorozatokból, viccekből meg filmekből. Ilyen közelkeleti nőt, de göndör hajjal és fehérebb bőrrel képzelj el.

2023. aug. 27. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!