Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fogott meg titeket elsőnek a párotokban (külsőleg vagy belsőleg)?
kulsoleg tetszett eleve, mikor szobaelegyedtunk, de ami igazan megfogott benne az, hogy milyen kedves ember, milyen oszinten erdeklodik, mennyire odafigyel ram, megjegyez minden aprosagot, amit mondok, figyelmes.. ritka az ilyen ferfi manapsag.
emellett nyilvan van meg csomo mas jo tulajdonsaga (vicces, intelligens, jo az izlese..) de ez tenyleg azert fogott meg, mert ritka az ilyen torodo, figyelmes ferfi manapsag, legalabbis en nem nagyon talalkoztam veluk.
1. Az azonnalisága. Azonnal tud jonni azonnal akar jonni azonnal látni akar
2.magasság es olyan felsőben volt aminek a karján kivul felirat van(a gyengém, nekem nagyon bejonnek az ilyen felsők/kabátok es ritka ilyenekben pasit látni vagy ami kapucnis vagány stb)
3. Akármilyen könnyűnek adtam magam, mégsem kezelt le könnyűnek hanem teljes értékű nőnek tekintett akinek egyszerűen kell a Férfi.
4. A szex olyan hatalmas vele hogy kivágott mindenkit miattam és én vagyok neki a "kezdet és a vég".
Legelőször a humora. Az első 20 percben hülyére röhögtem magam mellette.
Külsőleg fene tudja...úgy egészében nem rossz pasi, nehéz kiemelni egy dolgot. De talán a huncut mosolya tetszik legjobban.
Valahogy a lelki világunk passzolt,hasonló zenei ízlés, zenei megszállotság, már az elején vicces, jól ellehetett beszélgetni vele, kedves is, okos. :)
Külsőleg a szeme, olyan különleges, a nézése, szemszine szürke.. hosszú haja, a mosolya úgy minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!