Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szerettek legjobban a párotokban?

Figyelt kérdés
Mi az amivel megfogott titeket, és mi az ami miatt ő többet jelent nektek mint az összes többi férfi?

2020. dec. 1. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amivel először megfogott, az a humora volt. De nem tudnék egy dolgot kiemelni, amit a legjobban szeretek. Szeretem, hogy intelligens, ért egy csomó férfias dolgokhoz, ami nekem imponáló, azt, hogy mindig mindenben mellettem áll, hogy értelmes felnőtt módjára tudjuk megbeszélni a gondjainkat, nem játszmázik, nem érzelmi zsarol, nem féltékenykedik. Mindig, minden mozdulatában érzem a szeretet, ha csak elmegy mellettem megcirógat, megölel, belepuszil a nyakamba. Nem veszi teljesen alapnak, hogy kiszolgálom, megosztjuk a házimunkát, de ha meglepem valamivel, azt tudja értékelni és ő is sokszor kedveskedik nekem. Maximálisan meg tudok benne bízni, sosincs olyan gondolatom mellette, hogy sumákol valamit vagy félrejár. Alapvető dolognak tartja ő is és a baráti köre is, hogy együtt vagyunk, együtt mozgunk. Ezt persze nem azt jelenti, hogy soha ne csinálnánk egymás nélkül programot, vagy ne mehetne el valami pasis bulira.
2020. dec. 1. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal fogott meg, hogy ő az első olyan párom, aki ki tudja mutatni az érzéseit, és beszélni is tud róluk, kimutatja, kimondja amit gondol, érez. Figyelmes, gondoskodó, érzékeny és érzelmes, de emellet férfias is, ezt a kettősséget nagyon szeretem benne.
2020. dec. 1. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
A kitartását :) a sportos fenekét, a gyönyörű okos szemét, a hangját, a szép kezeit, a jó ízlését, hogy még van haja és hát minden porcikáját.
2020. dec. 1. 17:12
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Azt, hogy jó szívű és türelmes és - jobb kifejezést nem tudok rá - jámbor. Nem árt senkinek, mindenkivel kedves és barátságos és nem gonoszkodik, nem pletykál, nem áskálódik meg utálatoskodik, mindennek a jó oldalát nézni, nem panaszkodik meg óbégat, nem önsajnáltat, hanem a szerencsétlenebb helyzeteknek is próbálja a napos oldalát keresni.
2020. dec. 1. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amivel megfogott, hogy éreztem, hogy mintha másképp viszonyulna hozzám, de jó értelemben, nem nyomult, csak nagyon apró bókok voltak, meg kissé félreérthető dolgok.

Bármit elmondhatok neki (és el is mondtam mindent), és megértő, türelmes, elfogad így is. PTSD-m van, ami szexnél jön elő, és azzal kapcsolatban is teljesen megértő, nem siettet, nem türelmetlenkedik, nem erőlteti, azt mondta, ő addig vár, ameddig csak kell, illetve próbál segíteni benne, fogja a kezemet, és beszél hozzám közben, mert ez valamennyit segít. Ezen kívül azt is szeretem, hogy nagyjából hasonló az érdeklődési körünk, a zenei ízlésünk, és a stílusunk. Sok ruhámat és szettemet mások elítélnék, neki kifejezetten tetszik, ilyen szempontból is tudok önmagam lenni mellette. Ugyanannyira elfogad smink nélkül is, mint amennyire színes, nagyon extra sminkkel.

2020. dec. 1. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Azzal fogott meg, hogy nagyon hasonló a viselkedése, mint nekem. Azóta azt szeretem a legjobban, hogy mennyire törődő és gondoskodó velem.
2020. dec. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!