Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szerettek legjobban a párotokban?
Amivel megfogott, hogy éreztem, hogy mintha másképp viszonyulna hozzám, de jó értelemben, nem nyomult, csak nagyon apró bókok voltak, meg kissé félreérthető dolgok.
Bármit elmondhatok neki (és el is mondtam mindent), és megértő, türelmes, elfogad így is. PTSD-m van, ami szexnél jön elő, és azzal kapcsolatban is teljesen megértő, nem siettet, nem türelmetlenkedik, nem erőlteti, azt mondta, ő addig vár, ameddig csak kell, illetve próbál segíteni benne, fogja a kezemet, és beszél hozzám közben, mert ez valamennyit segít. Ezen kívül azt is szeretem, hogy nagyjából hasonló az érdeklődési körünk, a zenei ízlésünk, és a stílusunk. Sok ruhámat és szettemet mások elítélnék, neki kifejezetten tetszik, ilyen szempontból is tudok önmagam lenni mellette. Ugyanannyira elfogad smink nélkül is, mint amennyire színes, nagyon extra sminkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!