Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire változott meg egykori szerelme külsőleg?
Figyelt kérdés
Pl akiért egykor odavoltal felszedett 20 kilót, es mar baromira nem vonzo2021. aug. 4. 21:57
1/13 anonim válasza:
Mindketten kb 20 évesek voltunk, most 27-28 körüliek. Emlékszem milyen fiatalnak nézett ki ő is. Azóta ő eléggé megöregedett a korához képest, nekem ugyanúgy viszonylag fiatal, baba arcom maradt. (21-23 évesnek tippelnek általában manapság is, nem én találom ki.) Szóval elég durva, úgymond többet öregedett, mint ahány évet kellett volna neki és ez nagyon látszik rajta. Nem nehéz megfejteni az okait: Én nem cigizek, nem iszom alkoholt már egyáltalán, sportolok, kialszom magam, rendesen eszek. Ő ezek közül szinte egyiket sem követi. Gondolom a különbség még durvább lesz mondjuk 40 éves korunkra.
2/13 anonim válasza:
Kigyúrta magát, borostásan jár és dögösebb, mint valaha :S
(kis nyeszlet kölyök volt mikor beleszerettem)
3/13 anonim válasza:
21 évesen baromi szerelmes voltam egy srácba. Sokan odáig voltak érte, népszerű volt, menő. 15 évvel később, bár hete láttam róla egy képet, meg sem ismertem :O nagyon meghízott és kihullott a fél haja. Hála Isten, hogy nem ő lett a férjem :D
5/13 anonim válasza:
Levágták a gyönyörű, hosszú hajukat, és már nem vonzók.:(
6/13 anonim válasza:
Középiskolás osztálytársakról beszélnék inkább. Ott a suliban és még utána 2-3 évig nagyon jól néztek ki.
de közülük 2 az annyira megváltozott, hogy borzalmas most már tutira nem kéne. A 3. is változott de azért még elég jó.
De mindegy is mert elmúltak 35 és én olyan 26-36 közöttiekkel ismerkedek :)
7/13 anonim válasza:
Nagyon, de ez ilyen, sok év telt el. Sokan nem előnyükre, ők eléggé elhagyták magukat. Ha csak a külsejüket látnám, nyilván nem figyelnék fel rájuk.
8/13 anonim válasza:
Miért ne lenne vonzó attól, hogy meghízik??? Attól még a személyisége nem lesz rosszabb, te figyatékosm
9/13 anonim válasza:
A volt párom 16 éves koromban jöttünk össze ő akkor volt 20 és 2 év se veled se nélküled kapcsolat után vége lett, elkezdett inni és teljesen megváltozott az egész arca, apateste is lett.
10/13 anonim válasza:
Ötös
Szerinted a haj nem nő vissza? Tényleg ez a problémád velük??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!