Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak hogy/mikent vallotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak hogy/mikent vallotok szerelmet?

Figyelt kérdés
Mennyi ido utan, es hogy adjatok a no tudtara? Csak siman kibukik hogy szeretlek vagy szerelmes vagyok beled?

2023. aug. 21. 18:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jooo de senki nem a kerdesre valaszolt xd h mindtatok ki a csajnak? Csak siman amugy szeretlek, vagy hogy?
2023. aug. 22. 06:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Ti mióta vagytok már együtt?
2023. aug. 22. 06:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pl filmeztek összebújtok, megcsókolod majd elsütöd hogy szeretlek. És várod a reakciót. 😊
2023. aug. 22. 06:20
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen buta kérdést

Hát nyilván úgy ahogy tetszik és a helyzet hozza.

Lehet egy szimpla szeretlek is, de ha nagyon romantikus akarsz lenni akkor be kell dobni hogy mennyire hiányzik mindig, és mennyire vágysz arra hogy lásd és halld.

Tulajdonképpen körülírva az érzést. De nem kell túlbonyolítani

2023. aug. 22. 14:46
 15/20 anonim ***** válasza:

-Már vannak érzéseim feléd, már majdnem mondtam valamit.

-De mit?...

-Hátöööö

-Izéé

Aztán kiszedtem belőle hogy mire gondolt, mondtam hogy én is, utána arra kell figyelni hogy ne fajuljon el a dolog, pl:

Tegnap 3-szor mondta, ma csak egyszer, Úristen!

Tegnap szebben mondta, Úristen. Most miért nem mondtad, nem olyan gifet küldtél, miért mész hamar aludni, stb. Szóval óvatosan kell ezt a témát megközelíteni.

2023. szept. 13. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
És, ha egy pasi azt írja, hogy akarta, hogy tudd, hogy gondol rád? Az azért mèg nem olyan komoly, mint a szeretlek, ugye?
2023. szept. 14. 11:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, nyilvan lehet ez is az is de az a konkret ha kimondja
2023. szept. 14. 18:38
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
És van különbség a szeretlek és a szerelmes vagyok beléd között?
2023. szept. 17. 21:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Aug.21.18:40:

Ugyanez...

N

2023. nov. 3. 20:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Az elejen ugy hogy nem is ismer meg kb csak latasbol, nyilaljon bele a tudat nezzen beteg allatnak , elvegre a szerelem az orultseg es a teboly illetve a tudathasadas peremen tancol .. ha valaki szerelmes akkor legyen az igazan.
2023. nov. 3. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!