Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak hogy/mikent vallotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak hogy/mikent vallotok szerelmet?

Figyelt kérdés
Mennyi ido utan, es hogy adjatok a no tudtara? Csak siman kibukik hogy szeretlek vagy szerelmes vagyok beled?

2023. aug. 21. 18:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Túl korán sose mondd el, mindegy hogy férfi vagy nő vagy. Figyelj oda a másikra, ha úgy érzed képes lehet viszonozni, mondd el, de az első hónapig még az elején mindenképp várj!
2023. aug. 21. 18:27
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem dobalozok felelotlenul ezzel a szoval. Ha nem erzi, hogy szeretem, akkor tok mindegy mit hadovalok ossze. Ha erzi, akkor az meg tobbet mond minden szonal.
2023. aug. 21. 18:29
 3/20 A kérdező kommentje:
De ha szereted a masikat kiakarod neki mondani szavakkal ism azt nemnigazan tudja bentartani az ember
2023. aug. 21. 18:32
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Én az ilyenekben sose voltam túl jó, volt hogy bántottak is emiatt. Sokszor úgy éreztem, hogy szégyellni kell, ha valakit megszerettem, mert negatív hatást váltott ki a környezetemből és néha még az illetőből is. Így fogalmam sincs, hogy mi a helyes metódus erre..
2023. aug. 21. 18:40
 5/20 anonim ***** válasza:
Érzésből csináld, egy meghitt hangulatban. Akkor nem tudsz mellényúlni.
2023. aug. 21. 18:51
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Szeretlek szerelmem, mint virslit a kutya
2023. aug. 21. 19:24
 7/20 anonim ***** válasza:
69%

Én már csak akkor vallom meg ha a nő is megteszi előtte.

Addig teljesen felesleges ezzel dobálózni, csak leégetheted magadat, nyerni nem nyerhetsz az őszinteséggel.

Ha a nő viszont megteszi és kölcsönös az érzés, akkor onnantól lehet dobálózni ezekkel a szavakkal. Az a lényeg hogy mindenkinek az a jól felfogható érdeke, hogy önmagát józanul gondolkodó, magát nem túl könnyen adó embernek mutassa, mert akkor van kihívás a másik félnek hogy meghódítsa. Így elkerülhető hogy "tapadós"-nak bélyegezzék a másikat, ami riasztó.

Ezért aki okosabb, az a másikra hagyja a szerelem megvallását, csupán legfeljebb jelzi hogy érez valamit ő is. Az azért fontos lehet hogy kimutassa a vonzalmát, de megvallani nem érdemes.

2023. aug. 21. 19:44
 8/20 Senior Séf ***** válasza:
96%
Csak tiniknek sürgős ezt közölni. Mi már legalább fél éve együtt éltünk, mikor először elhangzott. Utána viszont sokszor az elmúlt 24 évben.
2023. aug. 21. 19:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tervezi meg senki.. ha meg van a pillanat es eltelt kello ido mondjuk nem 0-6 hónap ha nem afelett akkor lehet mondani.
2023. aug. 21. 22:37
 10/20 anonim ***** válasza:
50%

Butaság ez a fél éves elmélet

Nem kell fél év hogy valakik szerelmesek legyenek és ezt megvallhassák egymásnak. Magától őszintén sokkal kevesebb idő alatt is kialakulhat úgy, hogy azt mindkét fél kifejezhesse

2023. aug. 22. 04:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!