Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg van az érzés amikor innen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van az érzés amikor innen jössz rá, hogy a csajod az öcséddel csalt meg?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 napban 2 posztot olvastam itt, egy haverom dobta át a linket, hogy ez olyan story mint amibol elegge hasolo az enymehez.És magamra ismertem. Az öcsém ma délben mondta el hogy tegnap este meg dugta a csajom és reggel is. Már itt olvastam egy hasonló Storyt. Régóta tudtam hogy be jön neki, de még kölyök (20 éves) gondoltam semmit nem csinál. a csajt kidobtam mert alap nem illetunk mar ossze. Nem is a megcsalas fáj, hanem a testvérem árulása. Ilyen alljas módon kijátszani. Azt nézem, hogy bevallotta, de hogy vigyek így bárkit is fel a hazunkba? A saját testvérembe se bizhatok már meg? Mondta, hogy lelkiismeret fordulasa van de hanynom kell tőle. Elmentem haza az anyamhoz, de ő az öcsémet védi. Bocsássa meg neki még kölyök..
2023. aug. 18. 14:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A szerelmét aki az én csajom volt 🤣..nem mentegettem magam de van közte különbség. Az öcsém nem ismerte a csajt amikor össze jöttem vele
2023. aug. 18. 21:26
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem csak az öcséd hanem a csaj is egy g_ci.

Minél messzebbre tőlük!

2023. aug. 18. 22:16
 23/31 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok utolsó. A csaj haza költözött. 300km. Szóval az életemben remélem soha nem látom már
2023. aug. 19. 06:37
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Remelem ocsed is elmegy es nem kell tobbet reged latnia.
2023. aug. 19. 06:50
 25/31 A kérdező kommentje:
Elmegy. Ma délután megy haza a szüleinkhez
2023. aug. 19. 08:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Mindenesetre jól megszívtad, hogy csaltad a nőt.
2023. aug. 19. 09:12
 27/31 A kérdező kommentje:
Ha nem csalom valószínűleg akkor is megdugja az öcsém. Azt hiszem ezt hívják Karmának. 2 embert veszíteni saját magad miatt.
2023. aug. 19. 10:56
 28/31 anonim ***** válasza:
Meg van az érzes en is megdugtam a batyo csajat.
2023. aug. 19. 11:02
 29/31 A kérdező kommentje:
Gratulálok, biztos boldog volt.
2023. aug. 19. 11:14
 30/31 anonim válasza:
jezusom ennyi agyhalott embert itt...hat en sajnallak tenyleg, nem lehet konnyu, en biztos nem bocsatanek meg a batyamnak ha ezt csinalna a baratnommel, vagyis maximum idovel ami honapok evek lehetnek.. de mi jatszodhatott le a fejeben amikor lefekudt a csajjal en csak azt nem ertem.. nem jutott eszebe hogy a tesom nojet dongetem??
2023. aug. 23. 02:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!