Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van az érzés amikor innen jössz rá, hogy a csajod az öcséddel csalt meg?
És akkor mi van? O nézett téged, amikor a csajodat dongolte? Ugye, hogy nem?
Soha az életben nem szólnék hozzá! Többet ért neki a ribi, mint a saját vére = testvére!
Utolsó szemétlada, aki bármikor átvágna téged ugyanúgy.
A szülők tarhatják külön is a kapcsolatot veletek, ők szerethetnek titeket egyformán, de neked nem kötelességed megtűrni, megbocsájtani sem a tesónak. Természetesen megbocsájtani saját magad miatt jó dolog, de hozzá szólni, kontaktusban lenni a szülők miatt, vagy amiatt, hogy az öcséd nem muszáj.
Ha ő csak a mocskos ribit nézte, megállt az esze miatta, akkor te miért lennél ő rá tekintettel? Érthetetlen.
Tudod mit csinált volna egy igazi barát? Tudatta volna veled, hogy a csak milyen fajta, nemhogy egy igazi testvér!!!
4 válaszoló: eddig soha nem vágott át.. nem is értem, hogy tehette ezt meg. Eddig elválaszthatatlanok voltunk. Együtt élünk évek óta, de nem hiszem, hogy ezt meg tudom bocsátani neki.
6 Válaszoló: Teljesen igazad van. Szeretem az öcsém, de soha többé nem tudok megbízni benne. Új albérlet után nézek.
7. Válaszoló: Az anyám szerint egy csaj se ér annyit, hogy össze veszek az öcsémmel. De mondtam, hogy ha őt védi nem tudok mit ehhez szólni.
Nemhogy dugta a csajom ( elvileg 1x alkalommal), előtte még pettingeltek is. Az 1x alkalom is kitudja mióta tarthat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!