Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg van az érzés amikor innen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van az érzés amikor innen jössz rá, hogy a csajod az öcséddel csalt meg?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 napban 2 posztot olvastam itt, egy haverom dobta át a linket, hogy ez olyan story mint amibol elegge hasolo az enymehez.És magamra ismertem. Az öcsém ma délben mondta el hogy tegnap este meg dugta a csajom és reggel is. Már itt olvastam egy hasonló Storyt. Régóta tudtam hogy be jön neki, de még kölyök (20 éves) gondoltam semmit nem csinál. a csajt kidobtam mert alap nem illetunk mar ossze. Nem is a megcsalas fáj, hanem a testvérem árulása. Ilyen alljas módon kijátszani. Azt nézem, hogy bevallotta, de hogy vigyek így bárkit is fel a hazunkba? A saját testvérembe se bizhatok már meg? Mondta, hogy lelkiismeret fordulasa van de hanynom kell tőle. Elmentem haza az anyamhoz, de ő az öcsémet védi. Bocsássa meg neki még kölyök..
2023. aug. 18. 14:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Elmondtam az öcsémnek, hogy elkoltozok, és soha többé nem kívánok vele beszélni. Azóta sír, könyörög..
2023. aug. 18. 18:04
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Féreg az öcséd, a véred köpött szembe

A sírás sem hiszem hogy öszinte

2023. aug. 18. 18:06
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
Neked az a csaj úgyse kellett, ezt tudta az öcséd is. Te is másik nőnél voltál, tehát ugyanakkora féreg vagy, és még te akarsz erkölcsösnek tűnni, másokat számonkérni? Az öcséd legalább őszintén szerelmes.
2023. aug. 18. 18:12
 14/31 anonim ***** válasza:
63%
Olvastam én is, szerelmes a lányba te meg alapból félrejártál.
2023. aug. 18. 18:18
 15/31 A kérdező kommentje:
De soha nem csaltam volna meg a barátnőmet a testvérével. És az öcsém csajat se dugtam volna meg. Nem ugyanaz, kedves 13,14.
2023. aug. 18. 18:49
 16/31 anonim ***** válasza:
75%
Tök mindegy a csaj szempontjából, kivel dugsz félre.
2023. aug. 18. 18:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Az igen. De az öcsémrol van szó nem a csajrol
2023. aug. 18. 18:55
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Évek óta szerelmes egy nőbe, és tanúja, hogy hogy csalják folyamatosan. Itt azért te sem vagy hófehér.
2023. aug. 18. 19:13
 19/31 A kérdező kommentje:
Még mindig az öcsém gerinctelensegen van a hangsúly. Én se basztam meg egyik nojet se pedig nem voltak rosszak
2023. aug. 18. 19:48
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
De a szerelmét igen.
2023. aug. 18. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!