Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint barát de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barát de még nem szerelem. Mi dönti el hogy melyik irányba billen?

Figyelt kérdés
Nektek mit takar pontosan hogy majdnem szerelem?

2023. aug. 7. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Több mint barát, de nem szerelem = barátság extrákkal.

Mi dönti el, hogy szerelem? Az, hogy felvállal, hivatalosan egy párt alkotunk! Semmi más.

2023. aug. 7. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jah, de mégis... Kifejezi főleg tettek által, hogy szerelmes belém, fontos vagyok számára.
2023. aug. 7. 16:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Mitől függ hogy a többet érzek ből szerelem válik vagy megreked barátságként? Pontosabb
2023. aug. 7. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3-ra:

Szerintem a vonzalomtól függ. Mármint hogy kialakul-e vagy sem.

2023. aug. 7. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

ezt nem lehet tudni...

a szerelem nem éppen kiszámolható dolog sőt tervezni sem lehet. vagy kialakul benned a szerelem vagy sem. lehet 2 hét alatt lehet 2 hónap de lehet h soha. nem a szerelemtől fogsz kötődni a másikhoz az csak egy plusz nagyon jó érzés. simán lehet h 2-3év után veszed észre h ez már több. vagy nem is leszel szerelmes mégis nagyon erősen kötődsz és szereted a másikat.

szóval erre nem várj választ!

2023. aug. 7. 16:29
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Millió indok játszhat szerepet.

-Nem akar párkapcsolatot veled hiába szerelmes.

-Nem akar párkapcsolatot senkivel, élni akar, minél több emberrel szexelni, csalódást érte, nem mer.

-Nem szeret beléd, hiába illetek össze, hiába jó a szex, hiába akar beléd szeretni. Mert a szerelemre nincsen recept, útmutató, egyszerűen nincs benne ész, érv, csak valakibe belészeretsz, valakibe pedig nem.

2023. aug. 7. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Az mar elbillent. Ha szerelem lenne mar reg tudnal rola.
2023. aug. 7. 16:39
 8/12 A kérdező kommentje:
1 ferfi barátom mondta h nem sok kell hogy szerelmes legyen de ha lelövöm akkor nem fog nála kialakulni az érzés csak marad sima vonzalom
2023. aug. 7. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs az, hogy lelövöd, egyszerűen nem az és kész, csak rád fogja. 😂😂😂
2023. aug. 7. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

#6-osnak igaza van. Én ezt végigéltem.

Legjobb barátok voltunk, persze éveken keresztül(!) extrákkal, én szerelmes voltam belé, ő elmondta hogy nem. Passzoltunk sok mindenben, jó páros voltunk, megvolt az összhang, és ő mégsem lett szerelmes. De legalább őszintén elmondta. :(

Más nők kellettek neki (később mikor én már nem voltam), de azokba sem lett szerelmes, pedig amit belőlem hiányolt, az az utódaimban megvolt. De mégsem volt neki elég a szerelemre, komolyabb elköteleződésre.

Úgyhogy megállapítottam, hogy nem velem volt a baj. :D

2023. aug. 7. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!