Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó irányba haladun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó irányba haladunk ? Mit jelent ha a férfi azt mondta ,hogy : ( többit lent ) 👇

Figyelt kérdés

Szóval megismertem valakit, ' tavkapcsolatban ' vagyunk . Tervezek a közelébe költözni ,sokat beszélgetünk telefon / videóhívás és tegnap mondott egy ilyet : " nem tudom azt mondani hogy szeretlek ,

de még így életemben nem voltam, nem tudom mi ez ...

Fontos vagy nekem , nagyon tetszel ,sokat gondolok rád ...

Mindegy mi lesz ,én nem hagylak egyedül, ígérem .

Sokszor mondja , hogy mindig a gondolataiban vagyok,éshogy ha lemegyek ' hozzá ' ,akkor tudja hogy nyugodt lesz , tud rendesen aludni/ enni. Együtt edzünk majd stb .

Úgy látom ,ő az a fajta aki nem bír egyedül meglenni ( én szeretek ,egyedül is boldog vagyok/ voltam ) , kell mellé valaki aki mellett úgymond megnyugszik ...

Azt tudom mondani, hogy szerelmesnek én sem érzem magam , viszont őrülten vonz , tetszik . Megyek holnap bulizni ,és tudom ,hogy más pasinak nincs esélye nálam, ( ő is volt , szintén ugyanezt mondta ,nyilván nővel 😅)

Viszont ' tudom ',hogyha ott lennék és sűrűbben találkoznánk ,akkor nem kellene hozzá sok idő és szerelmes lennék

lehetséges, hogy ő is így van vele ?!

2023. márc. 31. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Maradjon is így, hogy inkább csak szóban kommunikálsz vele, mert egy tragédia az írásképed (talán elriasztanád vele).
2023. márc. 31. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek azok akik majd kiprovokálják a szakitást de soha nem mondják meg hogy azt akarnak hanem csak az ellenkezőjét.
2023. márc. 31. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Találkoztok is? Kellene (többször). Egyébként az, hogy ő nem boldogul egyedül (ha igaz allitasod szerint) az nem valami jó jel, úgy jön le, hogy kapaszkodna beléd.

Abban mindenképp korrekt volt, hogy nem állítja, hogy szerelmes, viszont az gáz, hogy nem is volt, nem tudja mit kéne érezni, akkor ez az jelenti, hogy kapcsolatfüggő, aki csak szex miatt, szimpátia miatt volt valakivel együtt? Ez lehangoló.

Hát egészségedre, én biztos nem költöznék el közelebb hozzá hogyha már felépitettem az életem, de mivel nem vagyok jos lehet, hogy boldogok lesztek (egy ideig/"örökké"), vagy minimálisan barátok. Az is valami...

2023. márc. 31. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tok mindegy, hogy miket mond. Csak az a lenyeg, hogy mit tesz.
2023. márc. 31. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4-es nagy igazságot írt le. Írni és mondani szép dolgokat könnyű és nem kerül nagy erőfeszítésbe, de ha tettekkel is bizonyít, na az már valami.
2023. márc. 31. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Ezt amúgy észben tarthatnák a GYK-felhasználók is, mert itt sokan nulla tapasztalattal is imádják játszani a szent angyalt.
2023. márc. 31. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, találkozunk de sajnos keveset tudunk.Olyankor többnyire egyikük kivesz egy nap szabit és hosszú hétvégézünk. Főz nekem ,sokat beszélgetünk. Legutóbb vagy 8 órát voltunk videóhívásban, de ez nyilván így kevés.

Ezt az életet amit élek már rég készülök ' feladni ' ,szóval nem lenne veszteség itthagyni.

Nem életképtelen, ellátja magát főz ,mos magára de úgy látszik , hogy kell mellé valaki...

Eddig úgy néz ki,hogy most Ő fog hozzám utazni bő 2 hét múlva, sokat beszél a jövőről is,hogy ezt az életet amit él felakarja adni, család/ gyerek a terve.

Hm.. hát,nem tudom. Amikor látom és hallom amit mond hiszek neki, de így elbizonytalanított.

Mondta,hogy sok mindent nem értek ,de ha majd ott leszek megértem. Kérdeztem,hogy ezt mire mondta, állítólag arra,hogy én azt gondolom,hogy olyan mint a többi pasi,de ha majd ott leszek akkor meglátom az ellenkezőjét.

Nem fog partyzni menni, csak velem

És szeretné,hogy mindent együtt csináljunk, Úgy akar élni ahogy az öccse. Feleség, gyerek, család.

Bemutatott a családja egy részének, tudnak rólam, szóval csak nem link.

Vagy: valóban érez valamit,és beijedt ettől. ( Én már jártam így ,nem városi legenda az érzelmektől való félelem)

2023. márc. 31. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Elvalik, de tényleg inkább azon múlik ahogy viselkedik.
2023. márc. 31. 21:16
 9/9 A kérdező kommentje:
* azért ott én is néztem,hogy " mindent együtt csináljunk" mondtam ,hogy szükségem van privát térre,több levegőre.Egyedul töltődésre
2023. márc. 31. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!