Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok,ti mennyire szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,ti mennyire szoktátok figyelembe venni,a csillagjegyét annak akivel randiztok?

Figyelt kérdés
Én soha életemben,nem foglalkoztam a horoszkóppal,de az utóbbi időben nagyon rákaptam. Rengeteg igazságot ír,amiben magamra ismertem.A mostani párkapcsolatra is azt írta,hogy váltani kell,mert hosszú távon nem fog működni,és tényleg igaza lett,mert rengeteg a veszekedés.Ráadásul,inkább érzem magam kényelmetlenül,mint szerelmesnek. Ti szoktatok olvasgatni,vagy nem igazán hisztek ebben?
2023. aug. 16. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
#4 Megnéztem az oroszlán-kos párost, pont azt írják, hogy viharos, de jó párkapcsolat tud kialakulni köztük. Megint igaz lett.😅
2023. aug. 16. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

#8 vagyok

Akkor se jövök össze ezohívővel ha nyomjátok a pirosat ;)

2023. aug. 16. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

Ilyen blikk horoszkópokban nem hiszek. Azt viszont kénytelen voltam befogadni, hogy bizonyos általános jellemzők aszcendenst is figyelembe véve sokszor működnek. Én a csillagjegyem mintapéldánya vagyok, annyira passzol az általános leírás, hogy a fotómat kellene berakni az újságba a csillagjegy mellé. Akikkel elvileg jól kijövök, azokkal tényleg. Többször volt olyan, hogy valakiről gondoltam magamban, hogy tuti x esetleg y csillagjegyű ez a fazon és tényleg az volt.

Volt akinél rá is kérdeztem viccből, hogy véletlenül nem x a csillagjegyed? És nézett, hogy honnan tudom. Nem akart velem tovább ismerkedni, mert hogy tuti valami boszorkány vagyok, igaziból megijedt 😄 pedig semmi ilyesmi, mágiában nem utazom:)

2023. aug. 16. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Semennyire. Ha végiggondolom, szerintem egy ötévesnek hülyeségnek tűnik, hogy mindenki, aki X napig születik, az szorgalmas lesz, de aki utána, az szenvedélyes.

Egyébként gondolkoztam azon, mekkora lenne ezzel foglalkozni, rengeteg a hiszékeny, buta ember. Ami betalál, azt felnagyítják, ami nem, azt elhessegetik.

2023. aug. 16. 13:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezos meg horoszkópos palik instant kuka.

32N

2023. aug. 16. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!