Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok,ti mennyire szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,ti mennyire szoktátok figyelembe venni,a csillagjegyét annak akivel randiztok?

Figyelt kérdés
Én soha életemben,nem foglalkoztam a horoszkóppal,de az utóbbi időben nagyon rákaptam. Rengeteg igazságot ír,amiben magamra ismertem.A mostani párkapcsolatra is azt írta,hogy váltani kell,mert hosszú távon nem fog működni,és tényleg igaza lett,mert rengeteg a veszekedés.Ráadásul,inkább érzem magam kényelmetlenül,mint szerelmesnek. Ti szoktatok olvasgatni,vagy nem igazán hisztek ebben?
2023. aug. 16. 09:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%

"Rengeteg igazságot ír,amiben magamra ismertem"

És 2023 van...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ilyenkor vagyok szomorú.

2023. aug. 16. 09:29
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

semennyire.

TÖbb éve meglévő párom csillagjegyét sem tudom, nem is érdekel.

2023. aug. 16. 09:31
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
13-14 évesen szinte szentírásnak vettem, ma már bele sem olvasok 😀
2023. aug. 16. 09:32
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Ha figyelembe vettem volna valaha is, akkor most nem lennék férjnél 2 felnőtt gyerekkel. Tini koromban én is olvasgattam, de csak annyira, hogy melyik csillagjegyre mi a jellemző, napi szinten nem figyeltem. Én oroszlán vagyok, férjem kos. A horoszkóp szerint a kettő nem fér meg egymás mellett, mindkettő jegy hirtelen, makacs, öntörvényű. Ami jellemző is ránk.

Kicsit olaszos a mi családunk, nem mondom, hogy unatkozunk, de 31 éve vagyok férjnél, boldog házasságban, 2 huszonéves gyerekkel. Csak szólok.

2023. aug. 16. 09:38
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Engem érdekel egy bizonyos szinten. De nem ez alapján ítélem meg, hanem ahogyan viselkedik velem. :)
2023. aug. 16. 09:57
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Az magazinok hasábjain való horoszkópot nem, a perce pontosan beállított asztrológiai képletet viszont figyelembe szoktam venni (mi az aszcendense, bolygók állása a házakban, bolygókapcsolatok, szinasztria képlet, stb.), de ezt sem veszem véresen komolyan, inkább csak tájékozódási jelleggel használom.
2023. aug. 16. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

" is azt írta,hogy váltani kell,mert hosszú távon nem fog működni,és tényleg igaza lett,mert rengeteg a veszekedés."

EZ igen. Ezt kb. az emberiség minimum fele magára veheti, ha akrja.

2023. aug. 16. 10:59
 8/15 anonim ***** válasza:
46%
Annyira veszem figyelembe, hogy ha a kiszemelt komolyan veszi az ilyen ezo dolgokat akkor vége az ismerkedésnek. :D
2023. aug. 16. 11:00
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Úristen, még mindig itt tartunk?
2023. aug. 16. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
29%
Én az általános jellemzésben hiszek. Nem annyira, hogy párválasztásnál befolyásoljon, vagy különösebb időt szánjak rá, de azért ránézek, ha úgy van. Szerintem sokkal többen hisznek benne, mint ahányan bevallják.
2023. aug. 16. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!