Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,ti mennyire szoktátok figyelembe venni,a
csillagjegyét annak akivel randiztok?
Figyelt kérdés
Én soha életemben,nem foglalkoztam a horoszkóppal,de az utóbbi időben nagyon rákaptam. Rengeteg igazságot ír,amiben magamra ismertem.A mostani párkapcsolatra is azt írta,hogy váltani kell,mert hosszú távon nem fog működni,és tényleg igaza lett,mert rengeteg a veszekedés.Ráadásul,inkább érzem magam kényelmetlenül,mint szerelmesnek. Ti szoktatok olvasgatni,vagy nem igazán hisztek ebben?
TÖbb éve meglévő párom csillagjegyét sem tudom, nem is érdekel.
2023. aug. 16. 09:31
3/15 anonim válasza:
13-14 évesen szinte szentírásnak vettem, ma már bele sem olvasok 😀
2023. aug. 16. 09:32
4/15 anonim válasza:
Ha figyelembe vettem volna valaha is, akkor most nem lennék férjnél 2 felnőtt gyerekkel. Tini koromban én is olvasgattam, de csak annyira, hogy melyik csillagjegyre mi a jellemző, napi szinten nem figyeltem. Én oroszlán vagyok, férjem kos. A horoszkóp szerint a kettő nem fér meg egymás mellett, mindkettő jegy hirtelen, makacs, öntörvényű. Ami jellemző is ránk.
Kicsit olaszos a mi családunk, nem mondom, hogy unatkozunk, de 31 éve vagyok férjnél, boldog házasságban, 2 huszonéves gyerekkel. Csak szólok.
2023. aug. 16. 09:38
5/15 anonim válasza:
Engem érdekel egy bizonyos szinten. De nem ez alapján ítélem meg, hanem ahogyan viselkedik velem. :)
2023. aug. 16. 09:57
6/15 anonim válasza:
Az magazinok hasábjain való horoszkópot nem, a perce pontosan beállított asztrológiai képletet viszont figyelembe szoktam venni (mi az aszcendense, bolygók állása a házakban, bolygókapcsolatok, szinasztria képlet, stb.), de ezt sem veszem véresen komolyan, inkább csak tájékozódási jelleggel használom.
2023. aug. 16. 10:16
7/15 anonim válasza:
" is azt írta,hogy váltani kell,mert hosszú távon nem fog működni,és tényleg igaza lett,mert rengeteg a veszekedés."
EZ igen. Ezt kb. az emberiség minimum fele magára veheti, ha akrja.
2023. aug. 16. 10:59
8/15 anonim válasza:
Annyira veszem figyelembe, hogy ha a kiszemelt komolyan veszi az ilyen ezo dolgokat akkor vége az ismerkedésnek. :D
2023. aug. 16. 11:00
9/15 anonim válasza:
Úristen, még mindig itt tartunk?
2023. aug. 16. 11:43
10/15 anonim válasza:
Én az általános jellemzésben hiszek. Nem annyira, hogy párválasztásnál befolyásoljon, vagy különösebb időt szánjak rá, de azért ránézek, ha úgy van. Szerintem sokkal többen hisznek benne, mint ahányan bevallják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!