Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srác egyáltalán tudna kapcsolatban lenni bárkivel is?
Volt egy osztálytársam,akivel összejöttünk bár inkább barátság extrákkal volt a dolog
Többször is megelégeltem,hogy nem haladunk semerre,de valahogy mindig egymásnál kötöttünk ki.
Mióta nem járunk suliba megszakadt a kapcsolat
Többször letiltottam,aztán feloldottam
O néha írt,aztán most két hónapja beszéltünk utoljára és én hülye rá írtam mert érdekelt mi van vele.
Kiderült barátnője van,és pont nekem nem akar róla beszélni,de aztán én meg bevagtam hogy nekem is van barátom,hátha kevésbé fáj.
Erre hirtelen nagyon sokat kezdett el írni,szóba hozta hogy tinderezik a lány mellett mert tudni akarja hogy másnak is kell(mármint ő) ,és hogy túlságosan szereti saját magát ezért úgy érzi bántja a lányt
Fél éve vannak együtt de két hónappal ezelőtt többször is lefekudtunk egymással 🤣
Hála istennek kiábrándultam gyorsan ,így két év után hogy rájöttem vele lehetetlen kapcsolatba kerülni.
De egyszerűen nem értem,hogy ő miért ilyen..
Esetleg van valami tipp?
Egy alacsony sracrol beszélünk amit tudunk,nem túl népszerű a lányok szemében (160cm)
:D nem mondom hogy túl vagyok rajta,őszintén
De már egyre jobban taszit
Persze hogy csalt volna,tudom
Csak arra lettem volna kíváncsi hogy az ilyen ember miért ilyen..
Azért ilyen mert megteheti ezt veletek, ő valójában nem szereti egyikőtöket se. Kihasznál benneteket amíg szórakoztatja őt ez és kb ennyi.
Nektek lányoknak kellene nemet mondani, és akkor az ilyen macskajancsik jobban megbecsülnék azt amilyük van.
Hát ez az amit én sem értek.
Plusz elvileg kell neki hogy tudja hogy más is akarja őt,azért van fent társkeresőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!