Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen srác egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen srác egyáltalán tudna kapcsolatban lenni bárkivel is?

Figyelt kérdés

Volt egy osztálytársam,akivel összejöttünk bár inkább barátság extrákkal volt a dolog

Többször is megelégeltem,hogy nem haladunk semerre,de valahogy mindig egymásnál kötöttünk ki.

Mióta nem járunk suliba megszakadt a kapcsolat

Többször letiltottam,aztán feloldottam

O néha írt,aztán most két hónapja beszéltünk utoljára és én hülye rá írtam mert érdekelt mi van vele.

Kiderült barátnője van,és pont nekem nem akar róla beszélni,de aztán én meg bevagtam hogy nekem is van barátom,hátha kevésbé fáj.

Erre hirtelen nagyon sokat kezdett el írni,szóba hozta hogy tinderezik a lány mellett mert tudni akarja hogy másnak is kell(mármint ő) ,és hogy túlságosan szereti saját magát ezért úgy érzi bántja a lányt

Fél éve vannak együtt de két hónappal ezelőtt többször is lefekudtunk egymással 🤣

Hála istennek kiábrándultam gyorsan ,így két év után hogy rájöttem vele lehetetlen kapcsolatba kerülni.

De egyszerűen nem értem,hogy ő miért ilyen..

Esetleg van valami tipp?

2023. aug. 14. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy tűnik, hogy túl vagy rajta.
2023. aug. 14. 18:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyen mert ő egy jóképű, vonzó srác (mint a te vele való viselkedésedből is látszik), amit tud is magáról és rengeteg nőt megkaphat könnyen és él is a lehetőségekkel. Ennyi a nagy "titok".
2023. aug. 14. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem. De ha veled lenne, téged is csalna, nem kell sajnálni a másik lánytól. 🤷‍♀️
2023. aug. 14. 18:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Egy alacsony sracrol beszélünk amit tudunk,nem túl népszerű a lányok szemében (160cm)

:D nem mondom hogy túl vagyok rajta,őszintén

De már egyre jobban taszit

Persze hogy csalt volna,tudom

Csak arra lettem volna kíváncsi hogy az ilyen ember miért ilyen..

2023. aug. 14. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Igen, abban igazad van, hogy az alacsonyság nem vonzó. De attól, hogy alacsony, még lehet jóképű és az is legalább olyan fontos, ha nem jobban a magasságnál. Az alacsonyságot lehet kompenzálni jóképűséggel, pénzességgel (ha fiatalok vagytok, akkor a családja pénzességével) és ha már ezek megvannak akkor mellé még egy nagyon jó dumával, menő, tökös személyiséggel is.
2023. aug. 14. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyen mert megteheti ezt veletek, ő valójában nem szereti egyikőtöket se. Kihasznál benneteket amíg szórakoztatja őt ez és kb ennyi.

Nektek lányoknak kellene nemet mondani, és akkor az ilyen macskajancsik jobban megbecsülnék azt amilyük van.

2023. aug. 14. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy az ilyeneknek minek barátnő, ha úgyis összevissza kúrogatnak. Eltartja a csaj vagy mi haszna van abból, hogy tart egy baràtnőt? Merthogy szeretni nem szereti, az biztos.
2023. aug. 14. 21:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát ez az amit én sem értek.

Plusz elvileg kell neki hogy tudja hogy más is akarja őt,azért van fent társkeresőn

2023. aug. 15. 01:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Vicces hogy előadod itt a nagy szöveget közbe azért lefeküdttél vele te is jópárszor:).
2023. aug. 16. 02:50
 10/10 A kérdező kommentje:
nem adok elő semmilyen nagy szöveget, aki itt hibás az én vagyok. Bár tény,hogy ügyesen behálózott. És igen lefeküdtem vele, mert azthittem lesz változás, de nem lett. Mélyen legbelül tudtam, hogy ebben az egészben és fogok sérülni, de még sem cselekedtem máshogy.Szóval nem, nem adok elő semmilyen nagy szöveget.
2023. aug. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!