Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja velem ezt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt egy csaj?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő:

Házibuliban vagyunk. Csipkelődik. Oda szurkál egy-egy bántó mondattal. (Másnak nem biztos, hogy bántó lenne, de én extrém érzékeny vagyok.)

Eddig azt hittem mással is csinálja, de kiderült, hogy inkább csak engem "cseszeget", barátiasan persze.

Házibuliban (részegen történt ugyan), mielőtt leléptem adott a saját villájával a kajájából, hogy kóstoljam meg. Mondom már ettem, de ragaszkodott hozzá, nyomta az arcomba. :D Vagy pl többször mondta, hogy igyál velem, stb...

Mindezt annak ellenére, hogy 1 éve van barátja!

Tudni kell rólam, hogy eléggé naív srác vagyok... Már olyan téren, hogy a jeleket sosem veszem. Általában nem értem, ahogy ezt az egész szitut sem.

Lányok, ti szoktatok ilyesmit csinálni? Annak ellenére, hogy barátotok van?

Őszintén szólva, össze vagyok zavarodva. Fura nekem az egész szitu. Aztán lehet, hogy csak álomvilágban élek :D

2023. aug. 12. 18:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10# Köszi. Az évek meg a rutin...
2023. aug. 16. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
#10 Tehát ribizli az összes nő, aki nem ért veled egyet, mert nem látnak bele semmit ebbe a viselkedésbe, és ennyiből úgy gondolják, nem lehet megállapítani, hogy valóban tetszel-e neki. Ha nem érdekel más véleménye, csak a sajátod és meg vagy győződve az igazadról, ne tegyél fel kérdést! Illetve, ha azok ribizlik, akik a barátjuk mellett a fent leírtakra képesek, a kérdésben szereplő lány is egy ribizli, tehát ha össze akarsz jönni egy nővel, akiről ilyen lekicsinylő véleményed van, az sokat elárul rólad, ha pedig nem, akkor ne foglalkozz vele és ebben az esetben megintcsak feleslegesen írtad ki a kérdést. Egyetértek abban, hogy az, hogy meg akart etetni, némileg túlzás, de ez még nem feltétlen jelenti azt, hogy odaáig van érted. Lehet, hogy a testvéreként tekint rád, ez az érzés is hozhat magával egy ilyen jellegű közvetlenséget.
2023. aug. 16. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Unatkozott.. ha neked is lesz 1 evig baratnod o is mas fiukkal fog szoeakozni.. ez egy korforgas.
2023. aug. 16. 23:35
 14/20 A kérdező kommentje:

? Miről beszélsz? Miért akarnék összejönni vele? Nyilvánvalóan az összes csaj ribizli, aki ilyet tesz, úgy hogy barátja van.

Szerintem akkor te sem értettél meg teljesen. Érdekel más véleménye is abszolút. Miért feltételezed, hogy nem? Itt valami félrement.

Miért itt írsz ha privátban írtam neked? Ez tiszteletlen és rosszul is esik, illetve a feltételezéseid is.

2023. aug. 16. 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Túlgondolod hisz túlérzékeny vagy. Ez utóbbi nem túl férfias tulajdonság, szóval nem ártana összeszedned magad, ha csajt akarsz! 😉
2023. aug. 17. 10:21
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Van egy lány barátom akivel napokig együtt aludtunk/keltünk/mászkáltunk alsóneműben

Együtt csináltunk ezt azt és az én poharamból ivott (xd)

NEM JELENTENEK EZEK SEMMIT

Ezek nem jelek

2023. aug. 20. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:

16os vagyok

Ennyire hihetetlen? :D vagy csak valaki fejelgeti a dislike gombot? XD

2023. aug. 23. 20:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hihetetlen. Inkább csak fura, az én értékrendem szerint.
2023. aug. 23. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Csak abba menj bele, amit te is akarsz.
2023. aug. 29. 21:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol vele ha egyszer nem kellesz neki? Nem fog rád fanyalodni, hiába vársz rá, érted? Ne barátkozzatok tovább.
2023. aug. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!