Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja velem ezt egy csaj?
A szituáció a következő:
Házibuliban vagyunk. Csipkelődik. Oda szurkál egy-egy bántó mondattal. (Másnak nem biztos, hogy bántó lenne, de én extrém érzékeny vagyok.)
Eddig azt hittem mással is csinálja, de kiderült, hogy inkább csak engem "cseszeget", barátiasan persze.
Házibuliban (részegen történt ugyan), mielőtt leléptem adott a saját villájával a kajájából, hogy kóstoljam meg. Mondom már ettem, de ragaszkodott hozzá, nyomta az arcomba. :D Vagy pl többször mondta, hogy igyál velem, stb...
Mindezt annak ellenére, hogy 1 éve van barátja!
Tudni kell rólam, hogy eléggé naív srác vagyok... Már olyan téren, hogy a jeleket sosem veszem. Általában nem értem, ahogy ezt az egész szitut sem.
Lányok, ti szoktatok ilyesmit csinálni? Annak ellenére, hogy barátotok van?
Őszintén szólva, össze vagyok zavarodva. Fura nekem az egész szitu. Aztán lehet, hogy csak álomvilágban élek :D
? Miről beszélsz? Miért akarnék összejönni vele? Nyilvánvalóan az összes csaj ribizli, aki ilyet tesz, úgy hogy barátja van.
Szerintem akkor te sem értettél meg teljesen. Érdekel más véleménye is abszolút. Miért feltételezed, hogy nem? Itt valami félrement.
Miért itt írsz ha privátban írtam neked? Ez tiszteletlen és rosszul is esik, illetve a feltételezéseid is.
Van egy lány barátom akivel napokig együtt aludtunk/keltünk/mászkáltunk alsóneműben
Együtt csináltunk ezt azt és az én poharamból ivott (xd)
NEM JELENTENEK EZEK SEMMIT
Ezek nem jelek
16os vagyok
Ennyire hihetetlen? :D vagy csak valaki fejelgeti a dislike gombot? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!