Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Ha egy csaj irányít titeket szex közben hogy neki mi a jó mit csinálj azt szeretitek?
Vagy inkább zavaró nektek? Ha pl megmondja h valamit erősebben vagy gyengébben csináljon stb..
Vagy ha egy kicsit uralkodóbb típus és szereti ha nem csak a pasi uralkodó típus hanem ő is.
Jól mondja az első. Senki nem találja ki csak úgy, hogy a másiknak mi a jó. Beszélni kell, kommunkikálni. A szex lényege hogy örömet okozzunk a másiknak.
Ez szerintem amit leírtál egy jó kapcsolat kezdete lehet, nem hinném hogy ez bárkit is zavarna. Ha igen, az árulkodik az ember hozzáállásáról.
Én szeretem mindkettőt. Jobb, ha közben kommunikál, hogy gyorsabban/lassabban és az is, ha hangot ad az élvezetének.
Plusz, én személy szerint szeretem az uralkodóbb típusú nőket is akik rám másznak, hogy most azonnal nyaljam ki, de szex most nincs. Szerintem izgi. :)
Párom mindig kéri hogy jelezzek, akár szóban, hogy gyorsan, lassan, finomabban, folytassa vagy álljon meg, akár tettel, hogy húzzam oda a kezét, fejét, mozogjak én lovaglás közben, mutassam meg hogy hogy esik jól.
Ő azzal indokolta, hogy ő gyakorlatilag bárhogy el tud élvezni onnantól hogy szexelünk, de csak egyszer és akkor vége a szexnek mert nem bírja tovább. Én viszont képes vagyok több orgazmusra is egymás után, de csak bizonyos módokon. Így arra törekszik hogy én még ezelőtt minél többször elélvezzek, ez viszont csak akkor sikerül ha én is segítek hogy hogy csinálja. Ez általában működik is, mert sokszor 3-4 orgazmusom van mire ő elmegy, amit mindketten sokkal jobban értékelünk mintha ő reszel ahogy érzi, elmegy 5 perc után aztán utána kiderül hogy nekem nem is volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!