Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja velem ezt egy csaj?
A szituáció a következő:
Házibuliban vagyunk. Csipkelődik. Oda szurkál egy-egy bántó mondattal. (Másnak nem biztos, hogy bántó lenne, de én extrém érzékeny vagyok.)
Eddig azt hittem mással is csinálja, de kiderült, hogy inkább csak engem "cseszeget", barátiasan persze.
Házibuliban (részegen történt ugyan), mielőtt leléptem adott a saját villájával a kajájából, hogy kóstoljam meg. Mondom már ettem, de ragaszkodott hozzá, nyomta az arcomba. :D Vagy pl többször mondta, hogy igyál velem, stb...
Mindezt annak ellenére, hogy 1 éve van barátja!
Tudni kell rólam, hogy eléggé naív srác vagyok... Már olyan téren, hogy a jeleket sosem veszem. Általában nem értem, ahogy ezt az egész szitut sem.
Lányok, ti szoktatok ilyesmit csinálni? Annak ellenére, hogy barátotok van?
Őszintén szólva, össze vagyok zavarodva. Fura nekem az egész szitu. Aztán lehet, hogy csak álomvilágban élek :D
Köszi, érthető.
Akkor csak nekem nagyon szokatlan ez a stílus.
Az változtatna a dolgon ha azt mondanám, hogy eléggé válságos a jelenlegi kapcsolatuk a barátjával?
Viszont ha már itt tartunk, nekem az is fura, hogy nektek ez nem fura.
22 éves vagyok. Ha ilyen barátnőm lenne, mint az adott csaj, nem tolerálnám ezt a viselkedését más palikkal szemben. Engem nagyon zavarna...
Szia!
Ez semmi, bocsi. Túl gondolod.
Szerintem meg nagyon is akar téged, azért is piszkál. Mert te nem veszed a jeleit.
Ha nem akarok az adott pasitól semmit, biztos hogy nem kóstoltatom a saját villámmal.
Szerintem ideje lenne férfiként viselkedned és kicsit rányomulni erre a nőre. Minden ki fog akkor derülni.
Kedves 8as. Az a helyzet, hogy én is így gondolom. Nekem olyan mintha sokan nem is olvasták volna végig a kérdésem.
Minek ad kóstolót a sajátjával? xd
Ha lenne barátnőm, biztosan nem csinálnék ilyet más lánnyal. Akik meg azt írják, hogy túlgondolom, őket azért nem értem, mert ezek szerint csinálnák ezt, ha barátjuk lenne?
Tehát sokan vagy nem olvassák el az egészet, vagy csak jó nagy ribizlik és erre még büszkék is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!