Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy egy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy egy a nő belém zúgott-e?

Figyelt kérdés

Korai lenne neki szegezni a kérdést, még ismerkedünk

Amióta először megcsókoltam, levakarni se tudnám, ha akarnám.

Bár legtöbbször én keresem azért, de a randi óta (a csók óta) csókolgat és tapiz ha találkozunk, és a szexről is szó volt amit mintha alig várna.

A randink után petting is volt amit egyértelműen ő kezdett, letámadott. Becézget és mosolyog ha meglát.

Viszont nem vagyok túl tapasztalt a témában, komolyabb párkapcsolatom sem volt soha, az meg hogy egy csaj így rámtapadjon pláne.

Minek lehet ezt nevezni a nő részéről?

A női szeszély felboríthatja ezt a hozzáállást?

2023. aug. 11. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

"a nő egyik alkalommal így, a másik alkalommal pedig amúgy viselkedik, bármiféle ok nélkül is"

Annyi férfi ismerősömre igaz ez a leírás, hogy estig sorolhatnám a nevüket, csak unalmas lenne. Legutolsó udvarlóm is ilyen volt, ki is vágtam a csávót. Semmi nőiesség nincs a kiszámíthatatlan, értelmetlen viselkedésben.

Szerintem inkább arra próbálj fókuszálni, hogy tetszik-e neked ez a nő, jól érzed-e magad vele, próbáljátok megismerni egymást beszélgetéseken és közös programokon keresztül, és aztán majd úgyis meglátod!

2023. aug. 12. 09:55
 12/19 A kérdező kommentje:

"Szerintem inkább arra próbálj fókuszálni, hogy tetszik-e neked ez a nő, jól érzed-e magad vele, próbáljátok megismerni egymást beszélgetéseken és közös programokon keresztül, és aztán majd úgyis meglátod!"

Ez nem olyan egyszerű

Igen amikor együtt voltunk, addig mindig minden szépen ment, mindkettőnk nagyon jól érezte magát a másik mellett.

Aztán tegnap a telefonban meg már zavarodott volt, akárcsak amikor ma reggel hívott. Furcsa elszólásai voltak amiket nem tudtam hova tenni, bármit jelenthetnek.

Az is lehet van másvalakije, vagy csak (jobb esetben) nem bízik épp bennem, vagy belebolondult az érzéseibe (de ennyire nem lehetek vonzó), vagy olyan kimerült hogy attól zavarodott meg.

Vagy meggondolta magát és mégsem akar semmit.

Azt beszéltük tegnap hagyjuk egymást pihenni, erre reggel mégis felhív (nehogy aludni tudjak) és aztán ma már nemcsak találkozni de annyira telefonálni sem akar már.

Visszakérdezett hogy minek akarom ma felhívni, a találkozót vasárnapra tenné amikor ott lehetne egy egész esténk is

Gőzöm sincsen mi van vele, de annyira idegesít hogy már alig várom hogy őszintén beszélhessek vele erről. Aludni sem tudok már tőle

2023. aug. 12. 10:54
 13/19 Mendy98 ***** válasza:
Hú-ha szerintem te is érzel valamit iránta ha már állandóan rajta kattogsz, csak épp jobban túlgondolod a dolgokat mint egy nő.
2023. aug. 12. 20:23
 14/19 A kérdező kommentje:

"Hú-ha szerintem te is érzel valamit iránta ha már állandóan rajta kattogsz, csak épp jobban túlgondolod a dolgokat mint egy nő."

Nyilván én is érzek

Másképpen nem érdekelne

Csak nekem fontosabb ez a kapcsolat mint őneki

2023. aug. 12. 22:08
 15/19 Mendy98 ***** válasza:

Egyébként meg értem, h aggódsz és nem bízol meg benne, én pl egy párkapcsolatot sem bírnék létrehozni a sok csalódás miatt.

Viszont így, h elkezdtél iránta érezni, szerintem az egyetlen ami segíthet, ha tényleg őszintén és nyíltan beszéltek egymással. Figyeld a testbeszédét, reakcióit a beszélgetés során aztán hátha jól alakul.

2023. aug. 12. 23:38
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát tegnap kitárulkoztunk

Utána nem hagyott nekem sem nyugtot, sem kétségeket, sem mást éjszakára

2023. aug. 13. 09:14
 17/19 A kérdező kommentje:

"csak épp jobban túlgondolod a dolgokat mint egy nő."

Tegnap az is kiderült, nem csak én gondoltam túl.

Amikor azt hittem hogy csak én szenvedek rá várva, akkor kiderült hogy valójában ő is úgy szenvedett engem szándékosan váratva.

Női praktikából nem engedte korán

Aztán mostmár nincs választasom se szinte hogy szeretném-e:)

2023. aug. 13. 09:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Leszopott?!
2023. aug. 13. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból tudok beszélni.

Szerelem összetett ,de van pár jel :

Nem csak a testiséget akarja ,pl szex ,tapi ,petting . Inkább meg akar ölelni, hosszan a szemedbe néz gyönyörködik benned ,sokat néz,elpirul. Csak simogat, hátad hasad arcod , piszkálja a hajad , megpuszilja az arcod.Ha ránézel elmosolyog , folyamatosan mosolyog a jelenlétedben.El kéri a pulcsid , mert szereti az illatod

Kérdez rólad,mindig segít neked , tanácsot ad , mindig akar veled talizni, mindig ír, felhív, tudni akar rólad mindent .

Ha egy lány szerelmes nehéz titkolnia .:)

2023. aug. 14. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!