Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tobbet lat bele a dologba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet lat bele a dologba, talan mar belem is zugott pedig nem is talalkoztunk?

Figyelt kérdés

Van egy lany akit a neten ismertem meg. Sokat csetelgetunk, nemsokara talalkozni fogunk. En mar tobbszor mondtam neki hogy komoly kapcsolat utan vagyok ezert csak konnyed dolgokra vagyom, semmi komolyra. Ezt elvileg tudomasul vette, de megis sokszor olyanokat ir mintha jarnank. Osszebujasrol, meg romantikus dolgokrol amiket parok csinalnak. Lehet hogy azt hiszi majd ra tud venni hogy jarjunk? Vagy belem zugott maris ugy hogy nem is talalkoztunk? Hogyan tudnam kicsit letorni a lelkesedeset kedvesen? Nem akarom megbantani.

Zoli, 27

2020. okt. 12. 01:11
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

"Tobbszor mondtam neki hogy komoly kapcsolat utan vagyok ezert csak konnyed dolgokra vagyom"

Még itt se tudtad normálisan leírni amit akarsz, gondolom akkor neki se ment.

2020. okt. 12. 05:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy srac neha beszol provokàl. Gondolom ezzel erezteti azt hogy ne kepzeljek többet bele.
2020. okt. 12. 06:09
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Összebújást, meg romantikus dolgokat is szoktak csinálni azok, akik nem komoly kapcsolatot akarnak. Nem értem mi ebben a fura? Talizz vele aztán meglátod. Lehet hogy be sem jössz neki élőben. Tipikus idő előtti károgásodat hallottuk.
2020. okt. 12. 06:56
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az is elég fura (lehet az én "régimódiságom" az oka), hogy bármiféle személyes találkozó nélkül egyik fél a másiknak összebújásról meg hasonlókról ír.
2020. okt. 12. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Névvel korral aláírtad. Így üzentél neki?
2020. okt. 12. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam hasonlóképpen kétszer vagy háromszor. Folyamatosan, írásban és szóban is kommunikáltam, hogy nem akarok kapcsolatot, együttjárást, csak érezzük jól magunkat időnként. "Persze-persze, értem!" Aztán sértődés lett és megbántódás, mikor kezdték elhinni, hogy valóban az van, amit mindig is mondtam. Úgy lehettek vele szerintem, hogy oké, most ezt mondod, de majd kezelésbe veszlek és mindjárt más lesz a helyzet, de nyilván nem lett. Nem lehetetlen, hogy az a lány is ilyesmit gondol, akivel írogatsz, hogy majd azt ő kialakítja, hogy mit szeressél hosszabb távon.
2020. okt. 12. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem várjátok meg a találkozást, hogy akkor is ugyan úgy akarja.Akkor eldől minden leírom én, hogy jártam.

Én jártam így a neten cseteltem 1 sráccal és ő folyton írta, hogy komoly kapcsolatot szeretne meg ilyesmi. Na jött a nagy találkozás szerintem mikor meglátott és beszélgetünk csalódott nem olyannak gondolt mint amilyen vagyok és finoman mondta, hogy komoly kapcsolatot szeretne de 6 évre Jemenbe megy dolgozni. Ha akarom várjam meg.

2020. okt. 13. 16:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Hamarosan talalkozunk es kiderul. Sajnos mar korabban massal hasonloban megegyeztunk aztan megis megsertodott mikor leleptem. Tudom magamrol hogy utalok masokat megbantani, hogyan tudnam ezt ugy intezni hogy ne legyen sertodes?
2020. okt. 14. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus, akkor nem feltétlenül kell "a legelső találkozón" eldönteni. Sokan azonnali, végérvényes szerelembeesést gondolnak, meg "szerelem első látásra" effektust, de ez nem mindig van így. A romantikus filmek nagyban tehetnek erről, hogy ennyire elterjedt az "legelső találkozón való csodavárás".
2020. okt. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!