Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy egy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy egy a nő belém zúgott-e?

Figyelt kérdés

Korai lenne neki szegezni a kérdést, még ismerkedünk

Amióta először megcsókoltam, levakarni se tudnám, ha akarnám.

Bár legtöbbször én keresem azért, de a randi óta (a csók óta) csókolgat és tapiz ha találkozunk, és a szexről is szó volt amit mintha alig várna.

A randink után petting is volt amit egyértelműen ő kezdett, letámadott. Becézget és mosolyog ha meglát.

Viszont nem vagyok túl tapasztalt a témában, komolyabb párkapcsolatom sem volt soha, az meg hogy egy csaj így rámtapadjon pláne.

Minek lehet ezt nevezni a nő részéről?

A női szeszély felboríthatja ezt a hozzáállást?

2023. aug. 11. 11:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a női szeszély?

Elképesztő amúgy, ha valaki elsétál mellettetek az utcán és a hajához ér, beálmodjátok az esküvőt, ha meg valaki egyértelműen odáig van értetek: "ez mit jelent? 🤔"

2023. aug. 11. 11:50
 2/19 A kérdező kommentje:

Én a szerelmet nehezebben megélhető érzésnek ismertem

Furcsa számomra hogy egy csók után így beindult a csaj

Ezért kérdeztem hogy ez szerelem-e vagy másnak mondanátok?

2023. aug. 11. 11:59
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem tudja, mit érez a nő. Egyedül ő.
2023. aug. 11. 12:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
De a női szeszély még mindig izgat, ez valami badwomensanatomy lesz.
2023. aug. 11. 12:04
 5/19 A kérdező kommentje:

4#

Sajnos nincs bizalmam a nőkben

Egyiknek sem tudok úgy bízni hogy elhiggyem csak én kellek neki

Legalábbis idő kell hozzá neki is hogy elhitesse

2023. aug. 11. 12:08
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Sehonnan
2023. aug. 11. 12:17
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Elhitet? Ez rosszul hangzik. Nem szereted a nőket?
2023. aug. 11. 12:23
 8/19 A kérdező kommentje:

"Nem szereted a nőket?"

Miféle kérdés ez?

A nőkhöz, a női nemhez vonzódom, de túl sokat csalódtam bennük ahhoz hogy bízzak bennük

Attól tartok hogy a repülést a zuhanás követi és azt nem bírnám ki. Egyszerűen megőrjít a gondolat hogy mi van ha a nő most is átver, mint annyiszor korábban

Azt most nehezen heverném ki, túl közel engedett magához ahhoz

2023. aug. 11. 12:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nehéz elhinni, de minden nő más...

Pölö én is nő vagyok, de sose viselkednék így, mint az általad leírt csaj, még akkor sem, ha nagyon tetszik valaki.

A női szeszély meg tényleg badwomensanatomy, nem tudom értelmezni, hogy mi az.

2023. aug. 11. 12:33
 10/19 A kérdező kommentje:

"A női szeszély meg tényleg badwomensanatomy, nem tudom értelmezni, hogy mi az."

Ja hát nőként persze egészen nehéz értelmezni hiszen fel sem tűnik

Férfiak számára annál megszokottabb dolog hogy a nő egyik alkalommal így, a másik alkalommal pedig amúgy viselkedik, bármiféle ok nélkül is.

Szerintem is botrányosan pesszimista vagyok, de nem tudok adni pár napnál többet (kb. 1-2 napra saccolok) és a "szerelem" látványosan véget ér, és a felhőkből elindul a zuhanórepülés.

A legviccesebb a történetben persze annyi lesz hogy legalább abszolút nem én kezdtem az egészet (a nő kezdeményezett szinte mindent), a levét azonban így is én fogom meginni.

2023. aug. 12. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!