Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha 42 éves létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha 42 éves létemre belém zúgott egy 25 éves nő?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzó, engem nem is zavarna a korkülönbség, de azok a társadalmi minták...
2023. jún. 22. 11:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
30%
Én hagynám, ha már szerelmes, ha nem lenne mehetne szexkapcsolat, de így sehogyse, nem használnám ki csak azért, mert tetszik m
2023. jún. 22. 11:24
 2/35 A kérdező kommentje:

Nem akarom kihasználni, mert normális.

Természetesen kapcsolatban is benne lennék vele.

Csak az a fránya társadalmi....

2023. jún. 22. 11:26
 3/35 anonim ***** válasza:
59%
Mibe szeretett bele, ha egy lúzer kirakatember vagy?
2023. jún. 22. 11:27
 4/35 anonim ***** válasza:
67%
Hagyjuk màr ezt a tàrsadalmi dumàt,kifogàst,az én életem és pont lesz@rom màs véleményét ...40+f
2023. jún. 22. 11:29
 5/35 anonim ***** válasza:
47%

Mármint azok a nők fognak beszólni, akiknek huszonévesen túl fiatal voltál, most meg az a bajuk, hogy miért nem a saját korosztályoddal jársz?

Komoly probléma 😂😂😂

2023. jún. 22. 11:30
 6/35 A kérdező kommentje:

3.

Olvasd el újra a kérdést.

2023. jún. 22. 11:30
 7/35 anonim ***** válasza:
58%

A társadalomnak nem azért nem tetszik, mert idősebb vagy, hanem azért, mert a lányod lehetne, hiszen 17 év van köztetek. Ráadásul az a 17 év kimutatkozik előbb, vagy utóbb.

Egyébként a legtöbb ember magasról tesz rá, hogy ki kivel van, ha nem gyerekkorú, vagy 17 éves lányról van szó.

A szülei lehetnek a kapcsolat ellen, de ha bebizonyítod, hogy nincs rá okuk, akkor biztos, hogy megbékélnek.

Te eleve csak megakarod dugni kapcsolatban is, te nem gondolkodsz komoly kapcsolatban még egy kicsit se épp ezért nézed a társadalmat, hogy vajon mit szólna hozzá.

2023. jún. 22. 11:31
 8/35 anonim ***** válasza:
71%
Vonzónak lát téged, te is őt, akkor hol itt a gond? Viselkedj rendesen és nem lesz kihasználás.
2023. jún. 22. 11:32
 9/35 A kérdező kommentje:

"Te eleve csak megakarod dugni kapcsolatban is, te nem gondolkodsz komoly kapcsolatban még egy kicsit se épp ezért nézed a társadalmat, hogy vajon mit szólna hozzá."

Pszichológus látott már?

Nem is írtam ilyenről.

2023. jún. 22. 11:34
 10/35 anonim ***** válasza:
33%
Elolvastam, lúzer kirakatember vagy. Mibe szeretett bele?
2023. jún. 22. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!