Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha 42 éves létemre belém zúgott egy 25 éves nő?
20.
Miért vagy sötét?
Nők véleményét meg pláne ne kérd ki.
Olyan ez most, mintha kikérnéd csóró vagy csúnya férfiak véleményét arról nőként, hogy te szeretnél gazdag vagy jóképű férfiakkal ismerkedni és mit gondolnak róla. Nyilván ősi, ösztönös, el nem gondolkodós szinten ott van bennük a féltékenység ilyenkor. Evolúciós pszichológia.
Megsúgom neked hogy a társadalom nagyrészt az utolsó nyomorékokból áll. Elég csak ezen az oldalon elolvasni a válaszokat. És téged érdekelnek ezek a patkányok?
Inkább a csajjal törödj, pont illik hozzád, felnőtt nő!
Láttam én már lepukkant negyvenest elvenni tini 18 éves lányt. Na az a nem semmi. Az esküvői fotón is még gyerek az a lány!
Idióta vagy, drága kérdező.
Nekem fiatal szüleim vannak, 50 év alattiak, konkrétan pár év korkülönbség van köztetek. Közöttünk meg 17 év (én is 25 vagyok).
Melyik tűnik inkább generációs szakadéknak számodra?????
Mert ha szerinted észben és élettapasztalatban közelebb áll hozzád egy 48 éves, mint egy 25, akkor megvan a válasz.
Vagy ha felvállaltan leragadtál negyvenes létedre a huszonévesek szintjén, akkor már értek mindent. :D
26. Az ész hogy jön a korhoz? Pont, hogy sok mindenben huszon-harmincasként van valaki a csúcson és aztán hanyatlik. A 25 évesek a koruk miatt hülyébbek a 48 éveseknél?
A pontosan egyforma élettapasztalat meg miért kitétel egy kapcsolathoz? Nem az, de amúgy megsúgom csak mert két ember egykorú, attól sem lesznek egyformák az élettapasztalataik.
Ha pedig a kérdező "leragadt a huszonévesek szintjén", akkor egy huszonéves való neki, tehát nem értem miért bullyzod, alázod ezzel. Ha leragadt a huszonévesek szintjén, akkor nem való neki korabeli partner, tehát a huszonévessel pont jól ki fognak jönni.
27. Marhára nem érdekel, a kérdező mit csinál, csak nem képes felfogni, hogy alapvetően egy negyvenes és egy huszonéves más életszakaszban vannak.
Vagy talán majd' 20 év korkülönbség nem ezt jelenti?
Ezek csak puszta tények, amin a kérdező (és te is) stroke-ot kapott.
Én csak azért írtam, mert pont ő csesztet és szólogat be másoknak, akik megemlítették, mindenféle rosszindulat nélkül, hogy amúgy KORBAN rohadtul nem illik össze egy 25 évessel.
Ha valaki csak egyféle álláspontot fogad el, ne kérjen tanácsot, főleg ne az interneten.
28. Az azonos életszakasz sem feltétele egy kapcsolatnak, de kor alapján nem lehet megmondani, hogy ki milyen életszakaszban van.
Én kora harmincas vagyok és egyetemre járok. (Mellette dolgozom is.) Nem vagyok egy életszakaszban a velem egykorú, de már sulit befejezett és dolgozó kortársaimmal. Ugyanígy sokféle életszakasz van. Ugyanígy az egyik 40 éves lehet már elvált és kamasz gyerekei vannak, a másik majd csak most szeretne családot alapítani először. Egykorúak, de totál más az életútjuk, mások az élettapasztalataik.
Másról nem tudok nyilatkozni, csak magamról, de azt látom pont a korkülönbség gyűlölők akarják megmondani másoknak, hogy éljék az életüket, míg a korkülönbségtől magukat nem zavartató emberek csak szeretnék élni az életüket. Ugyanez a helyzet, mint amikor egyesek a meleg kapcsolatokat ítélik el, vagy az eltérő rasszú felek közötti kapcsolatokat. (Nem a saját magánéletükben, hanem mások életében.)
22,23,24 köszönöm a válaszotokat.
Nagyszerű, értelmes, bölcs emberek vagytok.
Természetesen nem foglalkozom a csőcselék véleményével, mert az ilyen alja ember mindenben találna kivetni valót.
Jól megleszek a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!