Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha 25 éves létemre egyszer sem volt barátnőm akkor tuti kattant, bolond vagyok?
Figyelt kérdés
Nem sok lánnyal ismerkedtem, de mind csalódás okozott sajnos.
Nem ismerek még egy olyat akinek ennyi idősen ne lett volna.
2022. márc. 25. 11:33
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de valamit biztos nem csinálsz jól
2/11 anonim válasza:
Nem gondolnám, inkább az a baj, hogy keveset ismerkedsz. Mit vársz? Hogy az öledbe pottyan egy topmodell akivel leélheted az életedet?
3/11 anonim válasza:
Nem lehet h csak szimplán csoró vagy
5/11 anonim válasza:
Ha ronda vagy az sajnos kizáró ok a legtöbb nőnél. Kérd ki idegenek véleményét a külsődet illetően, ne a szüleidét, barátaidét, és semmiképp sem a NAGYIÉT!
Én is jóképűnek hittem magam amíg rájuk hallgattam, egész addig amíg nem regisztráltam Tinderre!
Ott hamar kiderül ez is egyébként.
6/11 anonim válasza:
Megesik, de ettől még nem bizonyított, hogy kattant vagy.
7/11 anonim válasza:
Nyugi, itt meg harmincas szüzeket is isteni az álszent ostoba népség!
8/11 anonim válasza:
nem, viszont azt bátran kiejelenthetem, hogy számítógépfüggő kocka vagy... közösségi média, játékok, filmek, stb. elterelnek a való világtól
szóval, ha akarsz jobb életet, mozdulj ki, menj emberek közé, haverkodj, ismerkedj. Ebből lesz majd a kapcsolat
9/11 anonim válasza:
"Nem ismerek még egy olyat akinek ennyi idősen ne lett volna." Hát én elég sokat ismerek, én is ilyen voltam és bizony volt velem probléma, csak akkor nem láttam.
10/11 anonim válasza:
Az 5-ös hozzászólást miért pontoztátok le lányok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!