Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 35 evesen szánalmas vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 evesen szánalmas vagyok mert senki nem szeretett még belem?

Figyelt kérdés
Ennyire unalmas idegesito negativ szar alak lennek? Most nem a parkapcsolaton van a hangsuly, csak maga a tudat bánt😟

2023. aug. 7. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy valami/valaki nagyon elkerülte a figyelmedet.
2023. aug. 7. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs. Max te nem tudtál róla. Még nekem is véletlenül jutott tudomásomra, hogy egy egész jó csaj volt belém esve, pedig soha nem is beszéltem vele.
2023. aug. 7. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:

És az szerinted mennyivel jobb ha te valaki olyanba vagy szerelmes aki beléd nem, vagy ha téged szeret valaki akit te nem tudsz?!

Elárulom ezek a verziók is ugyanolyan sz@rok!

2023. aug. 7. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Akkor marad a magányos kesergők szánalmas élete!
2023. aug. 7. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod, hogy nem szeretett még beléd senki? lehet, hogy többen si azok voltak, csak nyulak voltak és nem mertek közeledni feléd...
2023. aug. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!