Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki már ide ír a gyik-ra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már ide ír a gyik-ra az tényleg lúzer?

Figyelt kérdés
haverom szerint aki arra kényszerül hogy idegenekkel beszélje meg a problémáit,az nagyon szánalmas,és hogy nincs senkije

2013. ápr. 14. 08:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Nem feltétlen, de tény, h ezen az oldalon javarészt megkeseredett, vesztes, béna emberek vannak.
2013. ápr. 14. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy pedig annyira kínos,hogy nem meri ismerősökkel megbeszélni.
2013. ápr. 14. 09:01
 3/11 A kérdező kommentje:
ugy mint én is. úgy érzem, ennél lejebb már nem is mehetnék
2013. ápr. 14. 09:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen van így. Sok idióta és értelmetlen kérdés van itt. Pl vigyek e magammal esernyőt, jól áll e nekem a szőke haj (kép nincs), lehetek e terhes, stb. De lehet értelmes témákban is kérdéseket indítani, ahol érdemben lehet másokkal vitatkozni, egy témakört kivesézni, esetleg kikérni más szakemberek véleményét egy bizonyos dologról. Ez utóbbi esetén szerintem nem igaz, amit a haverod állít.
2013. ápr. 14. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:

1#, 2# zold pacsi

+ önbizalom hianyos felenk be.ari alak

VAgy nagyon lusta

Vagy alapbol rondanam tartja magat

2013. ápr. 14. 09:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Valaki csak mások véleményére kíváncsi, vagy minél több megoldási lehetőséget szeretne. Egyszerűbb a neten kiírni egy kérdést, mint végigtelefonálni a barátokat, hogy mit gondolnak erről és erről a témáról. Egyébként meg honnan tudod, hogy ha valaki feltesz itt egy kérdést, az előtte nem beszélt még róla az ismerőseivel? Néha kívülállók nézőpontja is jól jön, nem csak ismerősöké.
2013. ápr. 14. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
üzenem a haverodnak hogy bekaphatja.
2013. ápr. 14. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg van, aki csak trollkodni jár ide, feszültséglevezetés gyanánt.
2013. ápr. 14. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 14. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül. én pl nem is nagyon szoktam kiírni kérdést, ha kiírok, akkor sem ebben a kategóriába.:P ide járok olvasgatni, mert jó tudni, hogy milyen kérdések kötik le az embereket. és vannak haszontalan válaszolok, meg "viccesek", de mindig akad 1-2 ami hasznosabb, mint az ismerősök elfogult véleménye. én nem tartom magam lúzernek, szóval nem igaz amit a haverod írt.
2013. ápr. 14. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!