Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarnak a meleg kérdések?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarnak a meleg kérdések?

Figyelt kérdés
A melegek részaránya a társadalomban 5-6%-ra tehető és szerintem az itteni kérdések 5-6%-ánál nincs is több meleg kérdés. Más szempontból, akik titkolják a másságukat az életben, legalább itt lehetnek egy kicsit felszabadultak, hogy nyíltan írhatnak magukról, persze név nélkül. Akkor mégis, sokoknak miért okoznak problémát ezek a kérdések? És ami még érthetetlenebb, ha valakit ez zavar, akkor miért kattint meleg kérdésre?

2013. márc. 9. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok a homofób férfi.
2013. márc. 9. 20:09
 2/8 fospuska ***** válasza:
100%
engem nem,de azt én se értem,mire jó csak a ratyizásért kattintgatni.
2013. márc. 9. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Felőlem mindenki csinálhatja férfival, kecskével, vizilóval, csak ne büszkélkedjen vele, tartsa négy fél közt. Amíg nem vágnak ezzel föl addig nem érdekelnek.
2013. márc. 9. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos szerintem 3 részre osztható!

1. Primitív buta ember aki csak beszólni tud így beszól!

2. Egy srác aki magában is érez ilyesmit de elnyomja és ezért szól be mindenkinek nehogy azt gondolják ő az!

3. Az unatkozó srácok, akik az életben egy kis besz-arikák azok itt élvezik, hogy olthatják azokat akik vmiért mások mint ők és ettől többnek érzik magukat.

Lehet tévedek, de én pl nem kattintok olyan kérdésre amit nem tartok jónak. Ha pl írja vki h terhes nem megyek be oltogatni, mert minek. Ugyanígy a meleg kérdéshez se, mert ettől nekem nem lesz jobb és nem leszek jobb ember azzal, ha másokat bántok. Talán idővel a kis 15 évesek is rájönnek erre.

2013. márc. 9. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavar

vannak meleg ismerőseim, nincs ezzel semmi gondom, sőt még viccelődni is szoktam vele szex téren

persze ehhez beszélgetni is kell, én jól kijövök velük N

2013. márc. 9. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Nos, aki leszavazott az indokolja meg, hogy mivel nem ért egyet légyszi. Ti talán szeretitek a felvágós melegeket? Hmm?
2013. márc. 9. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

20:23

Én eddig csak felvágós heterokat ismertem.

Mitől felvágós egy homoszexuális ember?

Mert nem hazudja magát heteronak?

Nem titkolózik?

2013. márc. 9. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a melegek felvágósak, akkor a Schubert házaspár micsoda?
2013. márc. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!