Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell a szerelemhez?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja ismerkedem egy férfival 3 alkalommal randiztunk is. Jó családból való okos. Engem nagyon megfogott, hihetetlenül kedves. Tudom korai még szerelemről beszélni, de a féltékenység már mindkettőnknél jelentkezett. Mikor jön el az a pont mikor azt fogom érezni, hogy nem tudok nélküle meglenni?2023. aug. 5. 11:21
1/4 anonim válasza:
A bizonytalan labilisoknak kell csak idő.
3/4 anonim válasza:
Ne ido fuggvenye ha nincs meg benned az amitok szerelmes lehetne akkor fel ev mulva sem lesz az
4/4 Senior Séf válasza:
Valóban nem idő függvénye. Mert pl nem illünk össze mindenkivel egyformán. Van,akit az első pillanattól rühellünk. Van, aki közömbös. Van, aki szimpatikus. Van, akit kedvelünk. Van, akibe szerelmesek is tudnánk/tudunk lenni. És van, akinek egy pillantásától megroggyan a térdünk. Nekem közel 50 felejthető kapcsolat alatt sohasem jött el a szerelem. Akkor persze azt hittem, igen, de utólag mindig kiderült, lepkefingnyi érzelmecske volt csak. A második feleségemet meg egy szerdai nap ebédszünetében ismertem meg, szombaton összecuccoltunk, és 24 éve imádjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!