Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb érzés szűznek maradni ki tudja meddig hűen az igazi szerelemhez vagy fűvel fával kefélni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 13:01
1/12 anonim válasza:
Fűvel fával.Én nehezen leszek szerelmes,de a szexet szeretem.Így se szeretkeztem annyit,mint szerettem volna.
De mindenki eltudja dönteni,neki mi a jobb.
2/12 A kérdező kommentje:
Én mindig az igazira vártam ,de szerintem sose fog összejönni
2021. ápr. 5. 13:07
3/12 anonim válasza:
Ki mit érez, azt kell tenned amit te érzel, van aki szeret több emberrel szexelni vagy aki a kapcsolatok híve, ne más ideálja szerint akarj élni és megfelelni ha nem saját magadnak .
4/12 anonim válasza:
Azert eleg fura kerdes ez egy inceltol :) nem mintha sok opciod lenne...
5/12 anonim válasza:
Melyik a jobb érzés, az étlapot bámulni ,várni a tökéletes ételre ami nincs és nem rendelni semmit, vagy enni ilyet is olyat is abból ami van?
6/12 A kérdező kommentje:
5 ös ez jó volt! Valószínűleg fogyókúrázok és várom a salátát
2021. ápr. 5. 13:12
7/12 anonim válasza:
Egy ideig várni, aztán amikor már biztosan nem jön össze, onnantól leszarni mindent. Akkor már olyan dolgok is beleférhetnek, mint pl. prostituáltak felkeresése. Ez úgy valami 30 és 35 éves kor között jön el, előtte ez még bőven korai, utána viszont már "nincs mire várni".
8/12 anonim válasza:
szerencsére, nem csak ez a 2 véglet létezik.
9/12 anonim válasza:
Ez 2 véglet.. a világ nem így működik.
10/12 anonim válasza:
Mondjuk én se birnám x évig szex nélkül, de az "igszival" a szex olyan lelki kielégülést adhat, ami egy szimpla szexhez viszonyitva mi t Makó Jeruzsálemtől...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!