Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik furcsán egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik furcsán egy férfi ha nem akar semmi komolyat?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan hülyének érzem magam, mert elkezdett érdekelni valaki aki már az elején megmondta, hogy nem akar tőlem komolyat. Sokáig én se akartam tőle. Nem is ismerjük egymást jól, nekem más emberen járt az agyam, működik köztünk a kémia, nem éreztem iránta semmit, jó volt.

Viszont mondott nekem olyan furcsa dolgokat amiket nem tudtam hova tenni vagy furán fejezte ki magát. Más kultúrából származunk (spanyol, mielőtt valaki találgat), én se otthon élek. Szóval az is lehet, hogy csak kulturális különbség, de ebbe se vagyok biztos.

Tett említést olyan privát dolgokról amikről én egy olyan embernek aki csak egy kaland, sose mondanék. Voltak kifejezetten nagyon aranyos pillanatai, ami nekem megint csak átlépett egy határt, én sose akartam érzelmeket szóba hozni. Aztán később meg került, mintha megbántottam volna. Mondott olyat pl.: hogy szerelemre vágyik. De aztán az értésemre adta, hogy nem velem. Elfogadtam, nem voltak érzelmeim iránta, nem zavart. Viszont közben meg nagyon vonzódik hozzám.

Szóval állítása szerint nem akar tőlem semmit, közben meg később feltűnően került, de eljött olyan összejövetelre amit biztosan tudott, hogy miattam lett szervezve és mások szerint is furcsán viselkedett. Többen is megjegyezték nekem.

Időközben ahogy töltöttünk együtt időt engem elkezdett érdekelni. Nem a testiség miatt ami köztünk történt, emberileg kezdett el érdekelni és elkezdtem azt érezni, hogy bárcsak jobban megismerhetném. Nagyon nem akartam ezt.

Ez az egész egy nagy katyvasz, elnézést kérek csak ki kellett írnom magamból:D

Lényeg: kedves férfiak áruljátok már el nekem, hogy ha valaki nem érez irántam (egy nő iránt) semmit, ergo semleges akkor miért viselkedik úgy mintha megbántottam volna (amit nem, soha semmi rosszat nem mondtam neki), mi szükség van arra, hogy kerüljön (hisz semmi se vagyok neki) és miért viselkedik furcsán?

2023. aug. 1. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10. Udvarol a pasi aztan olyanokat mond ,hogy masba tudna bele szeretni.. ez az egyszer adok aztán elveszek , megbántom a másikat majd felviditom es korforgasban vegig.
2023. aug. 1. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
11-szerintem ez kevés a love bombinghoz, ha arra gondolsz. Végülis kijelentette, hogy nem akar semmit. Lehet, hogy a kérdező csak félreértelmezi a jeleket és tőle tök független a pasi viselkedése. Lehet, hogy nem kerüli, csak rossz napja van, egyéb magánéleti problémái, ő meg magára vesz mindent. Én azért ennyi infó alapján óvatosan nárciznék le egy tök ismeretlent.
2023. aug. 1. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg érzi/látja hogy te már máshogy nézel rá, nem közömbös és inkább kerul vagy bunkó néha mert ugye ő pont azt nem akarja hogy te bármit is akarj tőle.

Szerintem nagyon túl gondolod.

Elhiszem hogy tök jó lenne ha szerelembe esne, de ha valaki ennyire elutasító veled, és nem is 1x tudtodra adja hogy nem veled akar kapcsolatot, akkor azt el kell engedni. Attól még persze lehet erős a vonzalom szexualisan. Ez nem jelent semmit

2023. aug. 1. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Egy férfi nem viselkedik így. #csakmondom

Annyira határozott mint egy szr időjárás, kisüt, elborul, esik majd megint kiderül.

2023. aug. 1. 13:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Én olyat akarok aki engem akar mindenhogy és ezt férfi létére a tudtomra is adja.

Én nagyon sokáig nem akartam TŐLE semmit. Kicsit bevallom összemostam a dolgokat, a saját vágyaimat vetítettem ki rá, ez igaz.

Az is igaz, hogy elkezdett érdekelni, mert azt kizártnak tartom, hogy teljesen semleges legyen az irányomban. Ha semmilyen szinten nem érdekelném (értsétek: szexre sem), akkor nem csinálta volna azokat a dolgokat amiket csinált. Nem akarok a részletekbe menni. Hiszen annak ellenére is történtek köztünk utána dolgok, hogy elutasító volt és nem kellett erőltetni.

Szóval elfogadom, hogy nem akar belebonyolódni semmibe, eddig minden barátom akinek elmeséltem azt mondta fura (férfiak és nők is).

Nekem meg kicsit nehéz úgy tovább lépnem, hogy nem értem. De majd meglesz. Csak talán próbálok válaszokat találni, de tudom, hogy úgyse kapok...

Másokkal nem volt rossz kedve, meg azt érzi az ember ha valaki máshogy viselkedik vele, mint korábban vagy mint másokkal.

2023. aug. 1. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!