Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni az ellen, hogy ha tetszik egy lany külsőre, akkor ne legyek azonnal "szerelmes" belé, úgy hogy még 2 szót se váltottunk egymással?
10, én a 4 vagyok.
Azt hozzátenném, hogy amúgy olyan jó tud lenni ezeken elálmodozni, különben tudom, hogy nem reális, de attól még én képes vagyok akár éveken át ábrándozni valakivel így 😃
Annyi, hogy miután realizáltam a lehetőségeket (pontosabban lehetetlenségeket), akkor már igyekszem nem mutatni a másik felé semmit, nehogy félreértse.
12es: Es végül hogy sikerült eluzni a gondolataidat?
En már hónapok óta az egyik kolleginámra gondolok, szerencsére másik műszakban van,és pár percig látom, de nem birok leszokni rola,allandoan bámulom,pedig probalom már elkerulni is :D
"allandoan bámulom,pedig probalom már elkerulni is"
Kerüld is el. Így legalább tovább álmodozhatsz. Igazi, élő kapcsolatot úgy látom nem akarsz, csak álmodozni szeretsz. Ez nem szerelem, és nem elég valakinek, aki tényleg barátnőt/szerelmet/társat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!