Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni az ellen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni az ellen, hogy ha tetszik egy lany külsőre, akkor ne legyek azonnal "szerelmes" belé, úgy hogy még 2 szót se váltottunk egymással?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit lehetne tenni ez ellen,mert zavaró, hogy pl iskolában, vagy munkahelyen tetszik/tetszett egy lány, és sose beszéltem vele, mégis allandoan rá gondolok és "belezúgok". Van, hogy hónapokig ő jár az eszembe akár otthon is, nem csak akkor,amikor meglátom mondjuk...

2023. júl. 21. 16:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10, én a 4 vagyok.

Azt hozzátenném, hogy amúgy olyan jó tud lenni ezeken elálmodozni, különben tudom, hogy nem reális, de attól még én képes vagyok akár éveken át ábrándozni valakivel így 😃

Annyi, hogy miután realizáltam a lehetőségeket (pontosabban lehetetlenségeket), akkor már igyekszem nem mutatni a másik felé semmit, nehogy félreértse.

2023. szept. 19. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, valóban jól tud esni az ilyen ábrándozás :). Nekem is már többször volt, hogy hónapokig nem tudtam kiverni a fejemből egy-egy lányt, akiben valami megfogott, pedig akkorra már átláttam, hogy valójában semmi realitása nincs a dolognak. Emiatt egy idő után engem már szokott zavarni is, és akkor már jobban örülnék neki, ha más körül forognának a gondolataim.
2023. szept. 19. 12:59
 13/17 A kérdező kommentje:

12es: Es végül hogy sikerült eluzni a gondolataidat?

En már hónapok óta az egyik kolleginámra gondolok, szerencsére másik műszakban van,és pár percig látom, de nem birok leszokni rola,allandoan bámulom,pedig probalom már elkerulni is :D

2023. szept. 19. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz vele mit csinálni, hacsak nem jön valami új inger, ami lefoglal. Előbb-utóbb ki fog kopni, én se tudok vele különösebbet kezdeni. Az idő a barátod :).
2023. szept. 20. 08:50
 15/17 anonim ***** válasza:

"allandoan bámulom,pedig probalom már elkerulni is"

Kerüld is el. Így legalább tovább álmodozhatsz. Igazi, élő kapcsolatot úgy látom nem akarsz, csak álmodozni szeretsz. Ez nem szerelem, és nem elég valakinek, aki tényleg barátnőt/szerelmet/társat keres.

2023. okt. 11. 09:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Azóta már próbálták beszélni vele eloben, de csak ilyen egy ket szavas válaszokat adott, lejott, hogy nem érdeklem. Azonban mégse tudom elfelejteni, allandoan róla abrandozom továbbra is...
2023. okt. 11. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Randizzál ismerkedj vele,vagy tudj többet rola.foglad el magad másokkal ismerkedj.tanulás,munka,vagy tereld el a gondolataidat.többet nem tdusz tenni,csaj lehet szeret téged,csak titkolja
2023. okt. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!