Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális érzés az, hogy amikor az érzéseid nem találnak viszonzásra magadban keresed a hibát?
Mindegy milyen kapcsolat volt amikor kiderült, hogy a másik fél nem úgy érez, pl. nem vagyok fontos, ő nem szerelmes mindig magamban kerestem a hibát, pl. Nem vagyok elég szép, valamit rosszul csináltam, értéktelen vagyok.. Ezeket érzem.
Más is volt így, ez a normális.
Hát nézd, ha a kiszemelted nem érez irántad semmit, akkor kár bárkiben is hibát keresni. Egyszerűen így alakult és kész.
Ha viszont a kapcsolataidban tapasztalod folyamatosan, hogy a partnereid közömbösek irántad, akkor érdemes magadba nézned. Talán rosszul csinálsz valamit, talán megfojtod őket a szereteteddel és túlságosan nyeregben érzik magukat, talán rosszul választasz stb.
Igen..
Sajnos az még rosszabb mikor rájössz, hogy a hiba tényleg benned van. (Én így jártam.))
Sajnos igen,legalábbis normális,lelkis embernél.
Mert vannak azért olyanok is bőven,akikről ez gyorsan le pereg.
Szóval pozitívabb ha az első csoportba tartozol,más kérdés hogy
nehezebb is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!