Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több évnyi szerelem után barátság lehetséges?
Sziasztok! Van egy férfi akibe már évek óta szerelmes vagyok, nyilván ez így elég klisenek hangzik, de tényleg. Ezelőtt senkinel nem éreztem azt amit nala mikor meglatom, sose volt köztünk semmi és nem is lesz mert kapcsolatban él már évek óta. Természetesen én ezt tiszteletben tartom, sose nyomultam rá, sose léptem át azt a határt. Sokáig nem beszéltünk úgy igazán de egy éve kb elkezdtuk egymással megosztani hogy mi zajlik a másik életében, beszélni a problemainkrol, ami mindkettőnknek nagy szó mert elég nehezen nyilunk meg emberek előtt. Tehát úgymond barátok vagyunk. Szeretném ha ez megmaradna mert egy olyan személyre találtam benne akire meg sose, tényleg mindig meghallgat, mindig tudok vele beszélgetni, tudunk órákon át viccelődni, de komoly témákról is beszélni, ugyanakkor az érzéseim iránta sajnos megvannak még. Próbálom őt kiverni a fejemből de ez egy hosszabb folyamat lesz. Nemrégiben elhivott kávézni, hogy beszélgessünk komolyabb témákról ott, mert facebookon keresztül nem olyan jó, belementem. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek működhet így a barátság hosszú távon?
(Munkahelyrol ismerem, kb 4 éve vannak komoly érzelmeim iránta, ő egy pár hónappal ezelőtt mondott fel, tehát kb 2 hónapja taliztam vele utoljára személyesen, és nem hiszem, hogy tudja, hogy szerelmes vagyok bele mert sose céloztam nyíltan miota tudom, hogy párja van)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Ebből akkora puffanás lesz, hogy porozni fog körülötted:
a) Megrak egyszer, aztán dob.
b) Megrak többször aztán dob.
c) Téged választ, a szeretői státuszból kimászol, de téged is megcsal.
d) Barátnak tekint, elhiv akár közös hármas vacsira a partnerével együtt te meg játszhatod a "BFF-t" miközben szenvedsz, mint a kutya.
Nem kifizetendő olyan emberrel "barátkozni" aki iránt többet érzel, mint barátságot, számít, de nem olyan sokat számít hogyha egyoldalú az érzés.
Inkább többet nem kellene vele "barátkozni" túl kellene jutni rajta és másokkal ismerkedni, remélhetőleg egyedülálló személyekkel, akik nem az exeiket sírják vissza.
Ahol akárcsak az egyik fél többet érez, az nem barátság. Nem is tudom miért erölteted.
Egyetértek az 1essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!