Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyes emberek miért veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek miért veszik zokon, ha visszautasítom őket kapcsolati téren?

Figyelt kérdés
ha valakivel találkozok, vagy próbál megszerezni magának, de közlöm vele, hogy nem vágyok egy kapcsolatra, mert nekem az teher, és szeretném élvezni a fiatal éveimet aggódás és szenvedés, elköteleződés nélkül, az miért baj? miért vagyok nőként elküldve a halál f.szára és k.vának.nevezve azért, mert nem vágyok szerelemre? az miért az én bajom? főleg úgy kapom ezeket, hogy a beszélgetés elején közlöm hogy nem kívánok többet egy barátságnál. valaki érti ezt, miért én vagyok leb.szva?
2023. júl. 18. 21:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
25%

20

Így van, a Harry Potter vagy 10 nagyságrenddel értelmesebb.

2023. júl. 19. 13:35
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

8

De, értem, csak azt nem, hogy mégis milyen alapon veszi zokon, sértődik meg. Miért hiszi egy pillanatig is, hogy a vonzódás kölcsönös. Nem egy üzletben vagyunk, ahol leemeled aőolcról a neked tetsző árut. Aki ezen besértődik, az nem normális.

2023. júl. 19. 13:43
 23/36 anonim ***** válasza:
26%

#21 Végülis csak az egész európai kultúra épül ezekre a zsidó-keresztény alapokra, a Harry Potterre meg semmi.

Aki ezzel jön, nem érvként van felhozva a Bilbia.Az mégis csak az egyik legnagyobb vallás alapja, emberek írták, és nem 10-20 éve.Még ha valaki nem is vallásos(én sem vagyok az) elég primítvnek kell lenni ahhoz, hogy elbagatellizálja a Biblia kulturális és irodalmi értékét, jelentőségét.

Ebben az esetben azért hoztam fel, mert igen csak régóta és igen csak sokan így gondolják, hogy az elutasítás az bizony egy fájdalmas dolog.

2023. júl. 19. 14:41
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

"az elutasítás az bizony egy fájdalmas dolog."

Idegen emberektől? Tanuld meg kezelni, mert sanyarú sorsod lesz. Nem csak párkapcsolati szempontból.

2023. júl. 19. 14:46
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
18. Normális nőt nem qrváznak le de van az a fajta akire igaz.
2023. júl. 19. 15:33
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

25

Igazán? Akkor meg mit akart tőle?

2023. júl. 19. 15:38
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Normális nő vagyok, mégis qrváztak már le.
2023. júl. 19. 15:38
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

"18. Normális nőt nem qrváznak le de van az a fajta akire igaz."

Dehogyisnem! Némelyik magát férfinak nevező véglény "tudása" csak addig terjed, hogy minden nő krva, aki nem teszi szét neki, hisz ezt a legkönnyebb hozzávágni egy nőhöz, szóval de, normális nőre is használják a krvázást/rbancozást a kedves pasikák, ha az épp elutasítja őket.

2023. júl. 19. 15:53
 29/36 anonim ***** válasza:
16%
27. Akkor simán idióta volt a fickó. Akikről tudom hogy beszéltek a társaságban ,azokról a nő társai is hasonló véleménnyel voltak.
2023. júl. 19. 15:56
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy nem 1 ilyen csávó volt. :) Sok az idióta.
2023. júl. 19. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!