Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyes emberek miért veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes emberek miért veszik zokon, ha visszautasítom őket kapcsolati téren?

Figyelt kérdés
ha valakivel találkozok, vagy próbál megszerezni magának, de közlöm vele, hogy nem vágyok egy kapcsolatra, mert nekem az teher, és szeretném élvezni a fiatal éveimet aggódás és szenvedés, elköteleződés nélkül, az miért baj? miért vagyok nőként elküldve a halál f.szára és k.vának.nevezve azért, mert nem vágyok szerelemre? az miért az én bajom? főleg úgy kapom ezeket, hogy a beszélgetés elején közlöm hogy nem kívánok többet egy barátságnál. valaki érti ezt, miért én vagyok leb.szva?
2023. júl. 18. 21:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
50%
mi miatt*
2023. júl. 18. 23:38
 12/36 anonim ***** válasza:
40%

Bibliát ne keverjük ide, én sem hozom a Harry Pottert.

Én nem is mondtam, hogy mindenki úgy gondolja, mint én. Soha nem gondolom azt, hogy az emberek úgy éreznek/gondolkoznak/hisznek, mint én. Nincs bajom felvállalni egyes számban, ha valamit gondolok.

Nekem az elutasítás nem fáj. Nem tudom, miért. Talán mert nem számítok elfogadásra. Biztos vagyok benne, hogy vannak még, akik így gondolják (nem vagyok egyedi), de abban is biztos vagyok, hogy nem mindenki gondolja ezt (nem vagyok beképzelt).

2023. júl. 18. 23:42
 13/36 anonim ***** válasza:
41%
Ott lehet tudni, hogy halott a vita, hogyha valaki a bibliát hozza fel érvnek. Abból már nem lesz értelmes kommunikáció.
2023. júl. 18. 23:48
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Mert szexelsz mással ?
2023. júl. 19. 03:16
 15/36 anonim ***** válasza:
19%
Köszönd a kortársaidnak, akik nem tisztességesen "játszanak". Tudnák mesélni a "most nem vágyom kapcsolatra, élni szeretnék" szöveget szajkózó csajokról.
2023. júl. 19. 03:21
 16/36 anonim ***** válasza:
96%

15

Jappersze. Mert ha megmondom a próbálkozó szemébe, hogy "bocs, de csúnya vagy" netán azt, hogy "kiráz a hideg a személyiségedtől", vagy csak annyit, hogy "nem jössz be nekem", akkor nem kell féltenem a testi épségem? A férfiak eszetlen, agresszív fellépése miatt kezdtünk el hímezni-hámozni a visszautasításnál.

2023. júl. 19. 05:57
 17/36 anonim ***** válasza:
13%
16. Van akinek jeletheted így " nem vagy az esetem ne haragudj" . Nem tudom milyen környéken va ytársaságban mozogsz ahol ezért félni kell egy férfitól ..
2023. júl. 19. 10:22
 18/36 anonim ***** válasza:
94%
Inkább te milyen körökben mozogsz, ugyanis egyre több ilyen van, hogy férfiak nem tudják kezelni az elutasítást és megy a kvaanyázás, hőbörgés, beszólogatás, agresszió. Nyilván téged férfiként nem ér ilyen atrocitás, de kétséged ne legyen afelől, hogy a nőket igen, szóval nem csoda, ha sokan úgy reagálnak, ahogy!
2023. júl. 19. 10:28
 19/36 anonim ***** válasza:
79%

Ja, persze, a környék és a társaság a hibás. :D Hahahahaha.

MINDEN nőt érik ilyen atrocitások, mindenféle társadalmi rétegben, nemhogy az ország, de a világ minden pontján.

2023. júl. 19. 10:41
 20/36 anonim ***** válasza:
23%

"Bibliát ne keverjük ide, én sem hozom a Harry Pottert."

De vegyük csak, mert a Biblia az nem Harry Potter. XD

2023. júl. 19. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!