Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes emberek miért veszik zokon, ha visszautasítom őket kapcsolati téren?
Bibliát ne keverjük ide, én sem hozom a Harry Pottert.
Én nem is mondtam, hogy mindenki úgy gondolja, mint én. Soha nem gondolom azt, hogy az emberek úgy éreznek/gondolkoznak/hisznek, mint én. Nincs bajom felvállalni egyes számban, ha valamit gondolok.
Nekem az elutasítás nem fáj. Nem tudom, miért. Talán mert nem számítok elfogadásra. Biztos vagyok benne, hogy vannak még, akik így gondolják (nem vagyok egyedi), de abban is biztos vagyok, hogy nem mindenki gondolja ezt (nem vagyok beképzelt).
15
Jappersze. Mert ha megmondom a próbálkozó szemébe, hogy "bocs, de csúnya vagy" netán azt, hogy "kiráz a hideg a személyiségedtől", vagy csak annyit, hogy "nem jössz be nekem", akkor nem kell féltenem a testi épségem? A férfiak eszetlen, agresszív fellépése miatt kezdtünk el hímezni-hámozni a visszautasításnál.
Ja, persze, a környék és a társaság a hibás. :D Hahahahaha.
MINDEN nőt érik ilyen atrocitások, mindenféle társadalmi rétegben, nemhogy az ország, de a világ minden pontján.
"Bibliát ne keverjük ide, én sem hozom a Harry Pottert."
De vegyük csak, mert a Biblia az nem Harry Potter. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!