Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben? Szakítanál, megcsalnád a párod vagy hagynád a fenébe?

Figyelt kérdés

Van egy jól működő kapcsolatom 3 éve, imádom, szeretem.

De...van egy nő akit kb 2 éve ismerek, ha létezik olyan, hogy álom nő akkor számomra Ő az, zavarba ejtően gyönyörű.

Majdnem mindennap találkozunk, félig-meddig munkatársak vagyunk.

Eleinte elég jól tudtam kezelni a helyzetet, megcsodáltam ha arra járt és ennyi, meg sem fordult a fejemben, hogy közeledjek felé több okból sem.

Azonban néhány hónapja kiderült, hogy ő is vonzódik hozzám (ő is kapcsolatban van) és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.

Komolyan állandóan rá gondolok.

Ezáltal saját kapcsolatomat is megkérdőjelezem, hiszen van aki ennyire el tudja vonni a figyelmemet a páromról.

Másrészről bennem van az a gondolat is, hogy mi lesz évekkel később mikor visszagondolok erre, hogy meg sem próbáltam vele.

Persze az is bennem van, hogy lehet óriási hiba lenne a nőt aki mellettem van nem megbecsülni és eldobni.

Egyszóval teljes a káosz a fejemben.

2023. júl. 17. 11:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy te es a parod?
2023. júl. 17. 13:20
 22/30 A kérdező kommentje:

Én 26 a párom pedig 23.

A hölgy akiről szó van pedig 32.

2023. júl. 17. 13:22
 23/30 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenkor igazából három választásod van:

1. Szakítasz és összejössz a másikkal, feltéve ha ő is akarja. Ennek lehet nagyon jó vége és nagyon rossz is, előre sajnos nem lehet tudni. Lutri.

2. a) Keféltek. Rájössz, hogy ez életed hibája, nagyobb volt a füstje mint

a lángja, megbánod, lezárod. Nem tudom ezt többet visszacsinálni, ha

lelkiismeretes ember vagy, örökre benned marad.

2023. júl. 17. 13:32
 24/30 anonim ***** válasza:
87%

2.b) Keféltek, jó lesz, szeretők lesztek. Ha lebuktok, irdatlanul megbántod a párod. Ha nem, lealjasulsz és mindenkit csak bántasz, magadat is. Az ilyen nagyon rombolja a saját énképedet.

3. Kiállsz magadért elsősorban és a párodért is, megszakítasz a másikkal minden kapcsolatot. Nehéz lesz az eleje, és lesz amikor úgy érzed kár volt, de hosszútávon sokkal tisztább és sokkal inkább meg fogod köszönni magadnak, hogy nem tetted.

Én annak idején a 2.a)-t válaszottam, életem végégi bánni fogom. Tanulj más hibájából. Lehet, hogy izginek fog tűnni az elején, de kizárólag csak szenvedést hoz a nem egyenes döntés.

2023. júl. 17. 13:36
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd a párod. Aztán csinálj amit akarsz.
2023. júl. 17. 17:25
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A páromat választottam, az álomférfi felé pedig nem mutattam ki az érzéseimet többé.

Eltelt azóta pár év, már nem látom álomférfinak, de a "mi lett volna, ha?" érzése bennem van. Ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülnék, már az álomférfit választanám, de azért, mert hogyha az előző tapasztalatom ellenére (nem volt egyszerű elveszíteni) képes vagyok ismét ilyen helyzetbe kerülni, az azt jelenti, hogy tényleg nem ebben a kapcsolatban a helyem.

A legjobb tanács pedig az, hogy azt az energiát, amit az álomnőről való fantáziálásra használsz, fektesd a kapcsolatodba. Randizzatok, éljetek át új élményeket, figyelj oda a tulajdonságokra, amik miatt beleszerettél a barátnődbe, illetve fedezz fel újakat, amiket megszerethetsz. Nagyon jó érzés egy ilyen helyzetben ismét beleszeretni a párunkba.

2023. júl. 17. 17:56
 27/30 anonim ***** válasza:
81%

Ha ennyi szól mellette, hogy zavarbaejtően gyönyörű és áll rá a pöcörő, de te már szakításon gondolkozol, akkor valami eszméletlenmódon felruházhattad a fejedben pozitív tulajdonságokkal.

Szerintem ha lenne köztetek valami, nem kicsit koppannál. xd

2023. júl. 17. 21:15
 28/30 anonim ***** válasza:
84%
Ha megcsalod azzal nem oldasz meg semmit.
2023. júl. 18. 03:11
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Füzd be a párod és az álomnőt egy 3-as gabajodásba. A kecske is jól lakik........
2023. júl. 18. 09:57
 30/30 A kérdező kommentje:

Köszi még egyszer a normális válaszokat, főleg azoknak akik megosztották a tapasztalataikat.

Munkahelyet váltani nem fogok az fix, úgy néz ki marad az elnyomás, előbb-utóbb enyhülnie kell az érzésnek.

Bízom benne.

2023. júl. 18. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!