Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennél a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben? Szakítanál, megcsalnád a párod vagy hagynád a fenébe?

Figyelt kérdés

Van egy jól működő kapcsolatom 3 éve, imádom, szeretem.

De...van egy nő akit kb 2 éve ismerek, ha létezik olyan, hogy álom nő akkor számomra Ő az, zavarba ejtően gyönyörű.

Majdnem mindennap találkozunk, félig-meddig munkatársak vagyunk.

Eleinte elég jól tudtam kezelni a helyzetet, megcsodáltam ha arra járt és ennyi, meg sem fordult a fejemben, hogy közeledjek felé több okból sem.

Azonban néhány hónapja kiderült, hogy ő is vonzódik hozzám (ő is kapcsolatban van) és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.

Komolyan állandóan rá gondolok.

Ezáltal saját kapcsolatomat is megkérdőjelezem, hiszen van aki ennyire el tudja vonni a figyelmemet a páromról.

Másrészről bennem van az a gondolat is, hogy mi lesz évekkel később mikor visszagondolok erre, hogy meg sem próbáltam vele.

Persze az is bennem van, hogy lehet óriási hiba lenne a nőt aki mellettem van nem megbecsülni és eldobni.

Egyszóval teljes a káosz a fejemben.

2023. júl. 17. 11:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Én elfelejteném a csodanőt.
2023. júl. 17. 12:15
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a te helyedben próbálnám elfelejteni a kolléganőmet,és megpróbálnék valahogy ,,újra beleszeretni"a páromba.
2023. júl. 17. 12:20
 13/30 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar az itteni ítélkezés, inkább viccesnek tartom.

Pontosan tudom, hogy nem vagyok szar ember azért mert kicsit összezavarodtam (nyilván ilyen egy jó és tisztességes emberrel sosem történne meg :D )

Gondoltam hátha ide téved egy két normális ember, aki tud válaszolni a feltett kérdésre.

Nyilván nem sokat számít, de mint említettem,sajnos minden gondolatom jelenleg ekörül forog.

2023. júl. 17. 12:22
 14/30 anonim ***** válasza:
39%

De mondja már meg valaki, miért lenne akkora bűn, ha az "álomnőt" választaná? 😀

32/N

2023. júl. 17. 12:22
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! :)
2023. júl. 17. 12:24
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyet váltanék.

Párommal javítanék a kapcsolatunkon, hiszen valamiért csak vele vagy, még ha éppen most azon gondolkozol, hogy kikacsintgass-e. Ha már nem szereted a párodat, akkor az a legtisztességesebb, ha otthagyod anélkül, hogy elkezdenél ismerkedni. Persze amennyiben megoldhatatlan problémátok van egymással.

Mindig lesz szebb, jobb, csinosabb nő, kivéve, ha igazán szereted a barátnődet, mert akkor ő a legszebb a világon, és eszedbe sem jutna elhagyni egy ismeretlen valakiért. Ezen gondolkozz el.

27/F

2023. júl. 17. 12:50
 17/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, hogy mit tennék ilyen helyzetben, mert nem volt még soha (és gyanítom, hogy nem is lesz soha) olyan párkapcsolatom, amilyet te írsz a sajátodról: "Van egy jól működő kapcsolatom 3 éve, imádom, szeretem.".

Ha lenne egy párom, akit imádok és szeretek és ez kölcsönös lenne, tehát ő is imádna és szeretne, akkor minden nap hálát adnék a jóistennek, hogy ekkora ajándékot kaptam.

Ezzel együtt is természetesen előfordulhat, hogy az ember kísértébe esik, ahogy 4-es leírta.

Ha ez történne (jönne egy iszonyatosan jóképű férfi, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, ráadásul gyakran látjuk egymást), akkor azt csinálnám, amit 10-es írt.

középkorú nő

2023. júl. 17. 12:57
 18/30 anonim ***** válasza:
14%

Én is megkérdőjeleztem a kapcsolatodat. Még csak 3 éve vagytok együtt, de már 1 év után szemet vetettél másra, kb. 2 és fél év után pedig elkezdtél folyamatosan a másikra gondolni, voltaképpen belezúgtál, mint vak ló a gödörbe.

2 év alatt még annak sem kellett volna elmúlnia, hogy úgy imádod a barátnődet, hogy mást szinte észre sem veszel. És még most, 3 év után is simán tovább kéne tudnod lépni egy "megtetszésen".

Én mit tennék? A megcsalást, mint opciót kilőném. Ha a jövőre nézve megállapodásban, családalapításban gondolkodom, de van még legalább pár évem, akkor szakítanék, és megpróbalnám a másik csajjal, tudva, hogy ami eddig van, az üres szexuális fellángolás, és nagy mázli kéne hozzá, hogy komoly kapcsolat is legyen belőle, tehát nagy az esély, hogy elölről kell majd kezdenem a nagy ő keresését.

Ha szorít az idő a családalapítással, akkor átgondolnám, hogy a barátnővel maradva nagy a kockázat a boldogtalanságra, és arra, hogy ha ezen a fellángoláson túllépek is, nálam egyértelműen hamar jön majd újabb, megunom önmagam korlátozását, és úgyis nagyjából kezdettől rommá fogom csalni a majdani feleségemet, a gyerekeim anyját. Ugyanakkor a baránőm nem érdemli meg, hogy puszta számításból gyakorlatilag elvegyem az életét - nem gyilkosság értelemben, de majdnem olyan szörnyű. Szakítva pedig nagy a kockázat a hoppon maradásra (bár mivel te vagy a férfi, neked nincs olyan szoros és "jogvesztő" határidőd a gyerekcsináláshoz). Szóval még akkor is inkább szakítanék.

Ha nem akarok családot alapítani, akkor nincs is kérdés, szakítanék, és mennék dugni.

N/34

2023. júl. 17. 12:59
 19/30 anonim ***** válasza:
93%

"Van egy jól működő kapcsolatom 3 éve, imádom, szeretem."

Na ezt erősen kétlem. Főleg az imádást.

2023. júl. 17. 13:03
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

"De mondja már meg valaki, miért lenne akkora bűn, ha az "álomnőt" választaná? "

Nem bűn, de mivel a saját maga mondta, hogy a párját imádja, szereti, szerinted meddig tratana ez a fellángolás? Mikor jönne a következő nagy szerelem?

Én csak a párját sajnálom. Három év után már félre akar menni a pasija, mikor imádja, szereti. Boritékolt, hogy 5 évet sem fog ez a kapcsolat megélni, akkor sem, ha ezt a kollégát leépíti.

2023. júl. 17. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!